Opgroeien in een harmonische wereld

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2825
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditach Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Straling-Electrosmog

(Meditech Europe) Een kinderlichaam in de groei is kwetsbaar. Het heeft extra voedingsstoffen nodig en om de genetische “blauwdruk” optimaal tot uiting te laten komen is het belangrijk dat een kind in een gezonde onvervuilde omgeving kan zijn. Helaas is het zo dat in onze wereld nog weinig bewustzijn ligt op vervuiling. Zeker stralingsvervuiling is een onbekend en misschien zelfs onderdrukt onderwerp. Het groeiende kinderlichaam is extra gevoelig voor de negatieve effecten die elektromagnetische straling op de cellen van het lichaam heeft. Daarom biedt Meditech Europe een breed scala aan polarizers die de negatieve effecten van straling neutraliseren en omzetten tot een rustgevend harmonisch veld. 

Advertorial

Een kind in de elektromagnetische jungle
In onze hedendaagse westerse wereld is elektrische en digitale techniek overal. Elektriciteit is de normaalste zaak van de wereld en drijft onze maatschappelijke machine voort. Draadloos internet is tegenwoordig praktisch overal te vinden en wordt als een verworvenheid beschouwd. Zelfs op scholen is het lesprogramma digitaal gedreven en zijn de groene schoolborden met krijtjes vervangen door draadloze digitale touchscreens die door het bord aan te raken al YouTube video’s laten zien. Schooltassen zitten niet meer vol met schoolboeken maar kinderen worden geacht laptops en/of tablets mee naar school te nemen. Voor, tijdens en na school zijn onze jongsten ondergedompeld in WiFi signalen en elektromagnetische golven van eindeloze hoeveelheden apparaten. Dit zorgt voor veel stress op de cellen van het gehele lichaam en veroorzaakt daarmee vele uiteenlopende problemen. 

 ‘kinderen worden in deze tijd aan steeds meer verschillende soorten straling blootgesteld’

Voorkomen is beter dan genezen
Wat kunnen we doen om deze problemen voor opgroeiende kinderen te voorkomen? Een kind helemaal weghouden van de technische ontwikkelingen is een optie maar zeer uitdagend. Het is echter een feit dat de technische mogelijkheden van tegenwoordig veel te bieden hebben. Er is veel keuzevrijheid in lesmateriaal en de verbinding met iedereen op het internet zorgt voor veel inspiratie en mogelijkheden tot samenwerken. Er zijn zelfs technieken als “LiFi” beschikbaar die internet via licht beschikbaar maakt en in een veel laagfrequenter stralingsbereik veel minder negatieve effecten hebben op het lichaam. Dit is echter nog heel onbekend en het zal nog wel even duren voordat dit algemeen goed is geworden. Een andere optie is bescherming tegen de schadelijke straling van elektromagnetische velden. Er zijn al lange tijd technieken ontwikkeld die schadelijke straling omzetten naar harmonische velden en met deze techniek heeft Meditech Europe de Polarizer series ontwikkeld.

Betaalbare harmonie altijd en overal
Er zijn polarizers voor iedere situatie. Er zijn Levensveld Polarizers die uw elektriciteitsnetwerk gebruiken om een harmonisch veld door uw huis te verspreiden. Of Levensveld Polarizers met antenne die op iedere gewenste plaats gezet kunnen worden om negatieve gevolgen van geopathische (wasda?) en andere draadloze straling te neutraliseren. Deze Polarizers zijn perfect voor alle ruimtes, maar speciaal voor vertrekken waar kinderen spelen, slapen en opgroeien.

Een persoonlijk harmonisch veld voor uw kind
Maar ook heeft Meditech Europe een mooie kleine polarizer ontwikkeld die te allen tijde bij iemand gedragen kan worden. Deze Personal Polarizer creëert een eigen persoonlijk harmonisch veld dat alle omgevingsstraling absorbeert, omzet en uitzendt als een rustgevend harmonisch veld. Door deze Personal Polarizer in de etui, schooltas of aan een ketting om de nek van uw schoolgaand kind te hangen is hij of zij beschermd tegen de negatieve effecten van straling. Waar het leven hen ook brengt. 

Speciale Earth Matters combi-actie!
Als u nu de Personal Polarizer in combinatie met één van de andere Polarizers van Meditech Europe bestelt onder vermelding van de code “EMHARMONIE” ontvangt u maar liefst 
10% korting op uw bestelling. Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

't Is goed in 't eigen hart te kijken. Nog even voor het slapen gaan, of ik van dageraad tot avond Geen enkel hart heb zeer gedaan.

Alice NahonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.