Interview met Robin de Ruiter over de verborgen wereldelite

robin_de_ruiter

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:26154
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Spiritueel Café TV

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Politiek, 11 september 2001, RFID chips, Vaccinaties, Geheime genootschappen

(Argusoog) De boeken van Robin de Ruiter zijn in vele talen vertaald, verschijnen in meer dan honderd landen en zijn in Frankrijk verboden. Internationaal staat hij bekend als onderzoeksjournalist. Hij spreekt zeven talen, heeft een buitengewone feitenkennis en schrijft boeken als De mythe van Al Qaeda en De Wijzen van Sion.

Ondertussen neemt hij George W Bush, de Jehova Getuigen, en Slovodan Milosevic onder de loep. Nadat ik zijn meest bekende boek De 13 satanische bloedlijnen had gelezen wilde ik nog maar een ding en dat was Robin de Ruiter ontmoeten.

Op internet is vrij weinig informatie te vinden en ik dacht dat het nooit zou lukken, aangezien hij ergens in Equador woont. Totdat ik hoorde dat hij in het land was. Het heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is Spiritueel Cafe TV gelukt om een exclusief interview te filmen, met Nexus als gesprekspartner.

Hoe komt het dat iemand als Robin de Ruiter, die de krachten achter het wereldtoneel onderzoekt, überhaupt nog leeft? Wat is zijn missie? Wat is het satanische plan achter de Nieuwe Wereldorde? Wat willen ze precies? Hoe zit het met vaccinaties, het chippen van mensen, en de geruchten dat de wereldbevolking zal worden teruggedrongen? Wat heeft dit alles met Marilyne Monroe, de filmindustrie, of Ophray Winfrey te maken? Over Zionisme, Israel, de Antichrist, 2012, de Apocalyps en nog veel meer.

Bron: Argusoog


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Herman CainBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.