Microchips | Is Zweden ook al gek geworden?

RFID-capsule

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7003
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-nieuws.nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, RFID chips

(Gewoon-nieuws.nl | Irma Schiffers) Al eerder schreef ik over de RFID chip. Ik waarschuwde voor het feit dat dit echt gaat gebeuren als we niet massaal in opstand komen tegen de regerende elite, die de mens tot robot willen maken.

Zweedse kantoren implanteren medewerkers met microchips: "We noemen het een toevoeging voor de mensheid", schrijft de Washington Times.  Welke krant anders, zou je kunnen vragen. De hele zieke agenda wordt immers van daaruit uitgerold, dus dit project heeft de goedkeuring van de Washington Times uiteraard. Maar ook de Volkskrant neemt blijkbaar zo’n bericht  graag over ter promotie.

Zo lezen we verder: "het epicentrum complex in Stockholm, Zweden, is begonnen met het plaatsen van microchips onder de huid van medewerkers met hun instemming, die dan gebruik kunnen maken van de technologie om, door gewoon te zwaaien, deuren te openen of toegang te krijgen tot kopieer- en printapparatuur.


“We noemen het een uitbreiding voor de mensheid”, vertelde Faith Popcorn, de auteur van Woordenboek van de Toekomst, aan de New York Daily News. “We voorzien een toekomst waarin iedereen een geïmplanteerde chip heeft en daar ook profijt van zal hebben in het persoonlijk leven."

De chip - vergelijkbaar met het type dat gebruikt wordt bij huisdieren - is ontworpen door Biohacking Group, meldde de New York Daily News. Het is een klein apparaatje ter grootte van een rijstkorrel en zendt radiogolven uit.

Een professionele tatoeëerder implanteert de chips, heeft de New York Daily News gemeld. Aanhangers van de technologie zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat meer bedrijven, in meer landen, beginnen om met behulp van microchips, om toegang te verschaffen tot het openbaar vervoer, te betalen voor boodschappen - en volgen hiermee zelfs de vooruitgang van vitaliteit en fitness.

Toch is de technologie nog niet perfect. Vandaag, toen verslaggever Keir Simmons probeerde met de chip een deur te openen, werkte het niet. Dat is slechts één probleem van de technologie. Privacy voorstanders zeggen dat de chip een nachtmerrie is voor de rechten van het individu, terwijl de onderzoekers suggereren dat over-afhankelijkheid van computers de ondergang van het land kan blijken te zijn.

Ook BBC-journalist Rory Cellan-Jones liet zich volgens de Volkskrant al chippen. Ik wens ze heel veel plezier en succes ermee! Spijt krijgen is er helaas niet meer bij, na zo’n domme actie.

“We zijn al teveel overweldigd met technologie, en als het dan een deel van je is, creëert dat nog meer een obsessie”, aldus Larry Rosen, een technologie-expert aan de California State University Dominguez Hills,

Sinds we weten dat de nieuwere auto’s, vliegtuigen etc. met behulp van microchips op afstand te bedienen zijn, en daarmee overgenomen en bestuurbaar kunnen worden, is dit de volgende stap. De remote controlled ‘mens’…  Omdat we steeds meer onze multidimensionaliteit ontdekken en de epifyse, - ofwel de pijnappelklier, dat hèt orgaan is voor helderzien en helderweten, telepatische kennis, etc. - ontwikkelen, moet er razendsnel een halt aan worden toegeroepen, vindt men blijkbaar. Lees ook dit artikel op Stop de Bankiers.

Laten we het gebeuren? Of gaan we nu eindelijk eens opstaan tegen dit soort zieke ontwikkelingen, en gaan we gewoon weer terug naar de natuur? Een ‘gezonde natuur’ wel te verstaan, die we eerst nog even met elkaar moeten herstellen!

Bron: Gewoon-nieuws.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn menselijkheid is verbonden met de jouwe, want alleen samen kunnen we mens zijn.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.