In gesprek met Ole Dammegård over valse vlaggen en klokkenluiders

Ole

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7301
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Irma Schiffers Wordpress

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Oorlog, Media, Politiek, Amerika, Europa

(Irma Schiffers) Een openhartig gesprek met Ole Dammegård over False Flags, klokkenluiders, de nijpende situatie waar de wereld in verkeert, oplossingen en hoe aanslagen te voorkomen.

Het zou er vorig jaar al van gekomen zijn tijdens de Open Mind Conference, een video-opname van een interview dat ik met Ole Dammegård zou hebben. Maar vanwege alle persoonlijke omstandigheden kwam het er helaas niet van. Maar nu konden we die afspraak wel nakomen. Het was heel bijzonder om hem eindelijk eens persoonlijk te ontmoeten na ons al langer bestaande contact via het internet.

Ook kondigden we vorig jaar aan meer met video te gaan doen nadat we met Janneke Monshouwer in contact kwamen waarbij we ideeën hebben uitgewisseld en nu heeft cameraman Godert Walter het eerste project mogelijk gemaakt; een boeiende conversatie waarin Ole allerlei onderwerpen aanraakt die onze samenleving bedreigen. Heel informatief, spontaan en eerlijk.

Persoonlijk heb ik het ervaren als een openhartig gesprek met een gelijkgestemde, een gesprek met letterlijk een lach en een traan en ongetwijfeld gaan we hem nog eens voor de camera halen.

Het volgende video-interview is met Zen Gardner en volgt binnenkort.

Maar voor nu met heel veel dank aan Ole en Godert. Vanzelfsprekend heb ik het interview vertaald en ondertiteld. (1 uur en 14 minuten).

Website Ole Dammegard: lightonconspiracies.com

Bron: Irma Schiffers


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stel je voor dat alles een illusie is, dat er niets bestaat? In dat geval heb ik absoluut te veel betaald voor mijn tapijt.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.