Ole Dammegård over de aanslag in London, 22 maart 2017

Londen aanslag maart 2017

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3880
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Cooperatie de vrije media

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, 11 september 2001

(Coöperatie De Vrije Media | Irma Schiffers) De Vrije Media-TV heeft onderzoeksjournalist Ole Dammegård bezocht en hem geïnterviewd over de aanslag in London op 22 maart jongstleden.  Ole heeft een maand geleden deze ‘aanslag’ in Engeland voorspeld aan de hand van hints die steeds weer in eerdere ‘false flag-operaties’ worden gegeven. Hij legt uit waarom dat gebeurt, hij laat aan de hand van foto’s en videobeelden horen en zien wat er niet klopt aan het officiële verhaal en welke connecties er telkens te herleiden zijn naar dezelfde groep die er alleen maar op uit is om angst te zaaien en bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen.

DVM-TV streeft ernaar videoproducties te maken die informatief zijn en journalisten uit binnen- en buitenland in te zetten die op zoek gaan naar het echte nieuws. Videoproducties zijn vrij kostbaar en zeer arbeidsintensief; daarom zijn we afhankelijk van donaties. Doneren kan via de donatie-button in de rechterkolom op deze site; wij zullen ons blijven inzetten om het andere geluid te laten horen en dat kan alleen maar met uw steun!

Deze video is Nederlands ondertiteld.

Ole Dammegård over de aanslag in Londen from Coöperatie De Vrije Media u.a. on Vimeo.

© DVM-TV

Bron: Coöperatie De Vrije Media


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Dromers zonder ruggengraat verbergen zich in kerken.

Keane, Britse popgroep in Perfect SymmetryBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.