09-11-2016 | Haren (GR) | Lezing '9/11 is gewoon een complot' | Coen Vermeeren

coen_vermeeren

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5218
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws, 11 september 2001

(Agenda-item | Youniversal Events) De aanslagen van 9/11 veranderden de wereld compleet. Er volgden niet alleen oorlogen met miljoenen doden en gewonden, ook onze vrijheden en privacy werden stukje bij beetje ingedamd, en staan nog altijd onder een steeds groter wordende druk. Inmiddels vinden er iedere dag aanslagen plaats. Ook in Europa zijn duizenden op de vlucht en wordt in sommige landen zelfs de staat van beleg afgekondigd.
 
Vijftien jaar na dato bestaan er, naast de officiële complottheorie, nog steeds verschillende andere theorieën over 9/11. De belangrijkste is die waarbij explosieven zouden zijn gebruikt bij het laten instorten van de Twin Towers (WTC 1 en 2) en van het 190 meter hoge gebouw WTC 7, dat aan het einde van de middag op 11 september 2001 ook plotseling naar beneden kwam. Deze instorting leek op een perfecte klassieke sloop met explosieven. Een groep van inmiddels al bijna 2600 internationale architecten en ingenieurs stelt hier al jarenlang kritische vragen over. Op dit moment denkt meer dan de helft van de Amerikanen dat hun regering in het kader van 9/11 iets te verbergen heeft. Duidelijk is inmiddels dat Bush en Blair de wereld willens en wetens hebben voorgelogen over het bezit van massavernietigingswapens door Irak, om steun te krijgen voor een reeds lang van tevoren geplande illegale invasie. 

Wat als er nog meer van de officiële complottheorie van de Amerikaanse regering niet blijkt te kloppen? Wordt het na 15 jaar niet eens tijd om opnieuw te kijken naar het complot van 9/11?

Dr.ir. Coen Vermeeren
Dr.ir. Coen Vermeeren zet de belangrijkste complottheorieën helder en overzichtelijk op een rijtje. Vijftien jaar na de aanslagen op het WTC-complex in New York en het Pentagon in Washington is het wat hem betreft hoog tijd om in discussie te gaan over de officiële uitleg van deze aanslagen en de vele vraagtekens die daar bij zijn te plaatsen. Kijkend naar de huidige staat van de wereld, lijkt de noodzaak hiervoor groter dan ooit. 

Coen Vermeeren (dr. ir.) is wetenschapper, filosoof, musicus en schrijver. Opgeleid als lucht- en ruimtevaartdeskundige is hij op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. Hij kreeg vooral landelijke bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschaps Award.

Lezing '9/11 is gewoon een complot'
Datum: Woensdag 9-11-2016 
Tijd: 19.30 - 22.00 uur. De deur gaat om 19.00 uur open. Vanwege de video opnames sluit de deur om 19.30 uur. Er is dan geen mogelijkheid meer om naar binnen te gaan. 
Locatiie: Youniversal Studio, Biotoop, Vleugel B Zuid, Kerklaan 30B, 9751 NN Haren (Gr)
Entree: €12,- tickets via Orongo
Taal: Nederlands

De lezing wordt opgenomen en tegen een vergoeding aangeboden op Vimeo. Tijdens de opnames is het mogelijk dat je in beeld komt bij een overview van het publiek. 

LET OP! De studio heeft maar beperkte ruimte, als het vol is dan is er geen mogelijkheid om aan de deur nog een kaartje te kopen. Wil je verzekerd zijn van een plekje bestel dan je kaartje online of reserveer via [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Orongo

Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Yeah, we all shine on. Like the moon and the stars and the sun.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.