10-09-2016 | Utrecht | Congres 15 jaar 9/11 Bevrijding van Bedrog

statue_of_liberty

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5652
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:11septemberfeiten

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws, 11 september 2001

(Agenda-item | 11septemberfeiten.nl) Een congres met sprekers als: Dr. Ir. Coen Vermeeren, F, William Engdhal, Ir. Wico Valk en Janneke Monshouwer. Met onder andere de thema’s: wetenschappelijk bewijs dat de complotheorie van Bush en Blair niet klopt. Hoe valse vlag operaties, coups, aanslagen én de propaganda eromheen te herkennen.

De invloed van de aanslagen van 9/11 op de wereld van nu, met o.a. Syrië, Oekraïne en Turkije. Beter begrijpen wat de oorzaken zijn van het vluchtelingenprobleem. Het schandelijke falen van de reguliere media in hun verslaglegging.

Kortom, een event voor mensen die nu eens willen horen hoe het écht zit en wat we mogelijk tegen deze mis- en desinformatie kunnen doen.

Ir. Wico Valk (architect, vertegenwoordiger van Architects & Engineers for 9/11 Truth in Nederland) vertelt over het bouwtechnisch bewijs dat de officiële complotheorie niet klopt.

Dr. Ir. Coen Vermeeren (luchtvaartingenieur) licht zijn nieuwe boek '9/11 is gewoon een complot' toe.

George van Houts (acteur, regisseur en theaterproducent) promoot de nieuwe theatertour 'Kom Plot!'

F. William Engdahl (auteur, geopolitiek en economisch analist) gaat in op de vragen: how will Russia respond to the NATO provocations? What can we expect when Hillary Clinton will be elected? What is really happening in Syria, Ukraine & Turkey? 

Er is een paneldiscussie met onder andere: Janneke Monshouwer, schrijfster van het boek ’Ander Nieuws‘ Arnold Karskens, oorlogsjournalist (ntb) Burgerjournalist van WeAreChange.nl, Guido Jonkers, hoofdredacteur WantToKnow.nl over wat zijn de redenen dat cruciale gebeurtenissen zoals 9/11 niet serieus onderzocht worden door de reguliere media? Hoe geloofwaardig is de reguliere media nog op het gebied van geo-politiek en oorlog/vrede? Nemen de nieuwe media de rol over door o.a. open source journalistiek, idigitale nieuwsbrieven en sociale media?

En nog veel meer.

Datum: zaterdag 10 september 2016
Plaats: Juliana Congreszaal, Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 10:00 -18:00 uur
Entree: € 15,- bij voorinschrijving (€ 20,- aan de kassa) € 10,- voor scholieren / studenten (€ 15,- aan de kassa).
Het programma is gedeeltelijk in het Nederlands (NL) en gedeeltelijk in het Engels (EN).

Bron: 11septemberfeiten.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Voor mij is elk uur van de dag en de nacht een onuitsprekelijk en perfect wonder.

Walt Whitman, Amerikaans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.