11 september 2001

11 september 2001

Wat gebeurde er precies op 11 september 2001? Waarom zijn de pijnlijke vragen die rezen na bestudering van de beelden en na de kritiek op het  9/11 Commission Report nog steeds niet beantwoord? Reële vragen die niet worden beantwoord roepen immers meer vragen op.
   
De Twin Towers vielen op nagenoeg vrije valsnelheid, daarmee de spot drijvend met de professionele afweging van honderden ervaren specialisten en brandweerlieden. De vraag hoe de instortingen bouwkundig mogelijk waren is nauwelijks serieus beantwoord , ondanks het enorme belang voor de veiligheid van andere wolkenkrabbers.

Nauwgezette reconstructies, standaard bij grote rampen, waren onmogelijk want groot puin en ander bewijsmateriaal zijn haastig afgevoerd en vernietigd of verscheept. Bij officieel onderzoek zijn belangrijke getuigenissen over de instortingen genegeerd, ook als getuigen aandrongen om te worden gehoord. Toegang tot onderzoeksmateriaal is tegengewerkt, belangrijke vragen zijn niet beantwoord.

In deze rubriek volgen we de zoektocht naar de ware toedracht van de gebeurtenissen op 11 september 2001. De website Waarheid 911 heeft ons inziens tot nu toe het meest complete beeld in Nederland samengesteld, waarvoor dank!


Laatste artikelen in deze categorieQuote

Om jezelf te leren kennen moet je kijken hoe je met andere mensen omgaat.

Bruce Lee, Amerikaans KungfuspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.