HAARP Holes In Heaven

HAARPv2

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:20050
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, HAARP, Mind control, (Grens)wetenschap, Gezondheid, Straling en electrosmog

(Eveline Peters) Waarom hebben we over de hele wereld zo'n extreem weer? Waarom verliezen vogels hun koers? Waarom verdwijnen de bijen over de hele wereld? Als straling hiermee te maken heeft dan is HAARP mogelijk een grote speler in het spel. 'Holes in Heaven' is de naam van een documentaire uit het jaar 1976 waarin een duidelijk en compleet beeld wordt geschetst van het HAARP project. De werking en de mogelijke gevaren van deze technologie worden aan de kaak gesteld als ook de onwetendheid en de politiek eromheen.

HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) is een technologie waarbij een veld van gerichte radioantennes een grote hoeveelheid energie in de ionosfeer stoot. Dit proces verstoort de natuurlijke atmosfeer en kan:

- globale communicatiesystemen platleggen

- weerpatronen veranderen

- de migratie van dieren verstoren

- een negatief effect hebben op gezondheid

- een effect hebben op menseliijke gevoelens

Meerdere landen beschikken over dit soort technologie maar HAARP is het meest schrootschalig en bevindt zich in Alaska (Verenigde Staten). In de documentaire komen onder andere aan het woord; de wetenschapper die in het bezit is van de originele patenten Bernard J Eastlund, de toenmalige manager van HAARP, alsook de auteurs van "Angels don't play this HAARP" Jeanne Manning en Dr Nick Bechich.

Dit alles sluit naar mijn idee ook aan bij de documentaire "Resonance: beings of frequency" die gisteren op onze site verscheen. Al het leven vibreert op een frequentie van 7,83 Htz. Dit werd vastgesteld door Winfried Otto Schumann, de frequentie staat daarom ook bekend als de 'Schumann Resonance' (SR). Als we bedenken dat de aarde en alle levende wezens bestaan uit een elektromagnetisch veld, dan heeft een technologie als HAARP een gigantische invloed op het hele bestaan op deze planeet. De atmosfeer speelt een cruciale rol in het regelen van het klimaat en biedt bescherming tegen straling uit de ruimte, zonnevlammen, en de inslag van meteorieten. Hiermee rommelen kan het delicate evenwicht van het leven op aarde verstoren.


Bron: www.youtube.com


Geplaatst door Eveline Peters

Eveline Peters

Wat ben ik ontzettend blij dat ik hier bij earth-matters terecht ben gekomen en met open armen ben ontvangen! Enerzijds sta ik nog relatief aan het begin van een proces van bewustwording maar anderzijds ben ik er eigenlijk al mijn hele leven mee bezig...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eveline PetersLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wie denkt dat hij iets kan, kan het. En wie denkt dat hij iets niet kan, kan het niet. Dat is een onverbiddelijke, onbetwistbare wet.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.