De invloed van de onzichtbare oceaan van straling in combinatie met de uitstoot van vliegtuigen op jouw leven

Radiation and cemtrails

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12186
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Chemtrails, Technologie, HAARP, Straling-Electrosmog, Gezondheid, Straling en electrosmog

(Earth Matters | Door Tirza van Balen) We zijn de hele dag online en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. Dat dit niet zo gezond voor ons zou zijn, wordt vaak weggewuifd als overdreven of aanstellerij afgedaan. Je voelt er toch immers niets van, maar is dat wel zo? Weten we überhaupt nog hoe het voelt om te leven zonder straling? En voelen we ons werkelijk nog steeds kiplekker, vol van vitaliteit, geconcentreerd en gefocust?

Mobiele telefoons, draadloos internet, draadloze DECT huistelefoons, elektriciteitsmasten, UMTS palen (Universal Mobile Telecommunication System), GSM masten, ‘slimme meters’, radar, magnetrons.  Al deze straling, frequenties en elektrogolven wordt ook wel EMF (Electric Motiv Force) of EMR (Electro Magnetic Radiation) genoemd.  We kunnen ons een leven zonder technologie niet meer voorstellen. We waden iedere dag door deze onzichtbare oceaan van elektromagnetische golven. Echte stilte bestaat bijna niet meer, overal horen we apparaten zacht zoemen, ratelen of suizen. Zichtbaar of niet, de effecten van de zee aan straling nemen steeds meer toe.

En als je omhoog kijkt op een mooie dag, zie je dan niet steeds vaker die witte strepen aan de hemel? Of je ze nu chemtrails of contrails noemt, in deze uitlaatgassen van vliegtuigen zit onder andere barium en aluminium en dat ademen wij in.

Dat er chemicaliën op grote schaal in ons luchtruim verspreid is, naast getuigenissen van belangrijke klokkenluiders, onder andere te vinden in documenten van verschillende overheden wereldwijd, van de NASA, de Council of Foreign Relations, het IPCC. Daarom is er bij een groeiende groep mensen steeds meer verontrusting. Denk bijvoorbeeld aan de oproep van Earth Matters op Facebook, om de strepen in de lucht te fotograferen. Het bericht is op 1 dag meer dan 100.000 keer bekeken en de foto’s bléven maar binnen stromen.

Barium is een aardalkalimetaal en wanneer dit in aanraking komt met water of zuurstof wordt dit zeer giftig voor mens en dier. Zo kan barium ernstige schade toebrengen aan het hart en de nieren, en kan het de lever en hersenen doen opzwellen. Dit kan tot verlamming en de dood leiden.
Barium wordt ook gebruikt in verf, als boorkoelvloeistof en in vuurwerk.

Een met water gevulde, rechtopstaande mens is een geweldige antenne voor de verschillende draadloze frequenties. Deze golven reizen op de snelheid van het licht en kunnen worden gebroken, gereflecteerd en geleid door metalen apparaten, regen en sneeuw, glas en geleidende deeltjes. Zware metalen als barium en aluminium, waar ons lichaam mee vervuld is, geleiden deze stroom van elektriciteits- en microgolven nog beter door ons lichaam.

Cellphones and cellular network, een toepasselijke benaming als je bedenkt dat ieder telefoontje of momentje internetten, letterlijk je cellen en je biologische systeem ontregelt. Op ernstige wijze wordt de biochemie van je hersenen aangetast. In Amerika lijdt één op de zes kinderen aan een neurologische handicap. Veel mensen klagen over hoofdpijn en kunnen zich maar slecht concentreren. Dat is nog het minste. Elektrotechnische straling verstoort de werking van neurotransmitters in je brein. Celmembranen kunnen gaan lekken. Verandering van cellulaire calciumionen en verstoorde melatonine/serotonine balans maakt dat hersencellen afsterven en belangrijke eiwitten verklonteren. Versnelde veroudering en verminderd leervermogen is het gevolg. 

Er zijn sterke aanwijzingen dat wisselende stemmingen, depressie, woede en geweld, zelfmoord, ADHD, Autisme, Alzheimer, Parkinson, Multiple Sclerose, en kanker veroorzaakt worden door constante blootstelling aan deze elektromagnetische straling. “Het medische zorgsysteem klapt volledig in elkaar in 2050, als we niet snel met een oplossing komen voor Alzheimer. De omvang van deze medische ramp is niet te vergelijken met wat dan ook in de geschiedenis van de mens.”  zegt dementie expert Dr. Barry Greenberg in Toronto.
De UK Telegraph meld dat sinds 1980 tot 2000 in de Verenigde Staten, een toename was van bijna 50% van geschatte nieuwe gevallen van kwaadaardige hersentumoren en tumoren in het centrale zenuwstelsel. Zij stelt dat iedereen die begint met draadloos internet en mobieltjes, binnen 10 jaar 500% meer kans maakt op hersenkanker. Nog eerder voor kinderen.

Via bodemmonsters komt er in toenemende mate naar voren, dat zware metalen, waaronder barium en aluminium, alarmerend veel meer dan toegestaan is, voorkomen in ons milieu. Dit wordt ook in sneeuw gevonden. In juli 2001 kon een staatsfunctionaris in Californië niet verklaren waarom het bariumniveau sinds 1991 bijna was verdubbeld, terwijl de vervuiling door de industrie met barium alleen maar toeneemt. Wereldwijde bomen-, planten-, en vissen- en bijensterfte zou ook te wijten zijn aan abnormale hoeveelheden barium en aluminium. Barium overstijgt nu 8 maal het niveau dat veilig wordt geacht voor een mens om te ademen.

In maart 2002, spraken twee wetenschappers van Lawrence Livermore van het National Laboratory, met Greenpeace verslaggever Bob Fitrakis, dat ze deel uitmaakten van twee luchtruimsprayprogramma’s. De een verspreid aluminiumoxide in de bovenste atmosfeer, om binnenkomend zonlicht te reflecteren en om opwarming van de aarde te vertragen. De andere verspreid bariumstereaat aërosolen om buiten de radar, militaire communicatie mogelijk te maken en voor 3D kaartentechnologie. En zij bevestigden ook dat de HAARP transmissies vanuit o.a. Alaska worden gebruikt om de straalstroom om te buigen. (De straalstroom of jetstream is een krachtige wind op ongeveer 10 km hoogte. Er zijn verschillende straalstromen rond de wereld actief.) Zepig regenwater op de snelwegen is een kenmerk van bariumzouten, zeggen zij.

“Ongeboren embryo’s, baby’s en jonge kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor pulserende draadloze signalen, welke direct door hun snel ontwikkelende lichaam en hersenen doordringen. Kinderen die werden blootgesteld, voor en na de geboorte aan deze draadloze technologie hebben de neiging tot hogere prevalentie van emotionele symptomen, gedrags- en aandachtsproblemen, hyperactiviteit en problemen met leeftijdsgenoten.” zegt prominent EMF onderzoeker professor Kjell Mild in Zweden.

EMF gerelateerde ziekte, ook wel microgolfziekte genoemd en chemtrailziekte, is al in een groot aantal landen waar draadloze technologieën zo’n tien jaar voor Noord Amerika werden ingevoerd, onder de aandacht. ‘Hotspots’ zijn onder meer Zweden, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Griekenland en Israël. Zweden staat bovenaan. Door de gegevens die door de Zweedse regering zijn verzameld, kan met geconstateren dat de invoering van mobiele technologie in 1997, samenviel met een alarmerende toename van prostaatkanker, hersentumoren, melanomen, longkankers, baby’s met aangeboren hartafwijkingen en onvruchtbaarheid.
Wijdverspreide klachten gerelateerd aan microgolfziekte en chemtrailziekte zijn;

  • pijnlijke gewrichten
  • astma
  • felle hoofdpijn
  • plotselinge duizeligheid
  • huiduitslag en zweren
  • aanhoudende droge hoest
  • onvermogen tot concentreren
  • hartritmestoornissen
  • ontstekingen

Pionier onderzoeker Dr. George Carlo, leidde het eerste draadloze straling onderzoek voor Motorola van 1993 tot 1995, en is zijn fonds kwijtgeraakt als gevolg van zijn alarmerende bevindingen. In een e-mail aan een van zijn medeonderzoekers schrijft hij;  “EMR is naar alle waarschijnlijkheid een synergie. De risico’s van pesticiden, chemtrails, kappen van bossen en stedelijke wildgroei, zijn geen gevolgen van concurrentie met EMR. Ze zijn additief en synergetisch voor de uitkomst.”

Wereldwijd zijn de regeringen van plan om iedereen binnen de komende vijf jaar van een ‘slimme meter’ te voorzien. Deze meters dreigen ons ver buiten ons menselijke uithoudingsvermogen te drijven. Ze stoten dag en nacht, zeven dagen per week, zonder onderbreking zeer sterke micro-en radiogolven uit. Je kan ze helaas niet zelf uitzetten. Het enige wat je kan doen is je energieleverancier een brief schrijven dat je deze niet wilt of weer wilt laten verwijderen. Het kan zijn dat je een bijdrage moet betalen om de analoge meter terug te laten plaatsen en ieder jaar zelf de meterstanden moet doorgeven.

Technologie verbetert en vernieuwt zichzelf onnoemelijk snel, terwijl onze gezondheid steeds meer bedreigd wordt. Lagere 4G LTE frequentie voor mobiele telefonie kan nog beter door muren en ons lichaam dringen dan de hogere frequentie microgolven. En 5 G komt eraan. Er komen ook steeds meer nieuwe gezondheidsapps op de markt die bijvoorbeeld je lichaam kunnen scannen op aandoeningen. En dat terwijl er totaal aan voorbij wordt gegaan aan wat die aandoeningen veroorzaakt.

Sinds oktober 2002 heeft de Freiburger Appeal de Duitse regering gevraagd, (ondertekend door meer dan 6000 artsen en gezondheidswerkers,) de veiligheidsstandaarden voor draadloze technologie en mobiele telefoons te herzien.

Gealarmeerd door de Freiburger Appeal, de BioInitiative Report en de 165 miljoen Europeanen die lijden aan hersenaandoeningen, oordeelde de Europese raad dat mobile telefonie en draadloos internet een risico vormen voor de volksgezondheid. In mei 2011 is de raad van Europa begonnen met het verwijderen van Wifi op scholen. (Reuters sept 11/4: Telegraph mei 24/11)

Vandaag uiten EMF experts met internationale statuur van Dr. George Carlo, Dr. Olle Johansson, Dr. Leif Salford, Dr. Neill Cherry, Dr. Robert Becker, Dr. David Carpenter en vele anderen publiekelijk alarm. Zij waarschuwen dat voortdurend bedekken van onze planeet aarde met overlappende pulserende draadloze uitstoot van een omvang nooit eerder gezien op aarde, zal leiden tot het massaal uitvallen van breinvermogens, een onvermogen om ons voort te planten en dus uiteindelijk het uitsterven van het menselijke ras.

Zet je Wifi uit, zou ik zeggen, leg overal weer lekker ouderwets kabels aan. En houd je mobiel s’nachts bij je uit de buurt, dat scheelt al een hoop.

Zie ook de interviews met voormalig Telephone Tower Designer Gabe Cruz, waarin hij vertelt wat hij denkt over EMR en je begeven als mens tussen zoveel straling. Hij heeft sinds kort allerlei ervaringen en inzichten, hij heeft contact met de bijen, die hem vertellen dat ze nauwelijks meer kunnen functioneren in een wereld die zo vervuild is door allerlei soorten straling. Ze zijn aan het uitsterven. Als de bijen uitsterven, wie zal dan onze gewassen bestuiven?

Bron: Earth Matters


Op STOP UMTS vind je veel verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek en berichten in de reguliere media die bovenstaand verhaal bevestigen. Daarnaast staan er veel tips hoe je je het best kunt beschermen. 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nadenken is twijfelen. Durf je te vertrouwen op je intuïtie?

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.