Handelaren in angst en de kuddemens

gnoe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7482
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:NTR

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Media, Televisie, Eigen producties

(Eveline Peters) Deze aflevering van NTR academie met advocate Inez Weski bestaat uit een stormachtig, razendsnel, en lichtelijk cynisch pleidooi over de tragedie van de mensheid. De eeuwenoude spanningsboog tussen het individu en de massa staat daarbij centraal maar tussen neus en lippen door worden nog grotere onthullingen gedaan.

De intro van NTR academie luidt: "De tijger, de gnoe en de kunst van het recht. Volgens strafrechtadvocaat Inez Weski leeft de soort mens vooral als de gnoe. Zij vertelt over het dilemma tussen de groep als veilige haven tegenover de vermorzelende kneveling door diezelfde groep. Wie wordt de alfa, wie de underdog en wie de meeloper?"

Get Adobe Flash

 Het transcript van het pleidooi van Inez Weski is hier te downloaden:

http://programma.ntr.nl/10577/ntr-academie/archief/detail/aflevering/6000007092/Inez-Weski%3A-De-tijger%2C-de-gnoe-en-de-kunst-van-het-recht

Bron: NTR academie


Geplaatst door Eveline Peters

Eveline Peters

Wat ben ik ontzettend blij dat ik hier bij earth-matters terecht ben gekomen en met open armen ben ontvangen! Enerzijds sta ik nog relatief aan het begin van een proces van bewustwording maar anderzijds ben ik er eigenlijk al mijn hele leven mee bezig...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eveline PetersLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Persoonlijkheid is bewustzijn dat beperkt is geraakt. Oorspronkelijk ben je onbeperkt en volmaakt. Later krijg je beperkingen en word je een persoonlijkheid.

Ramana Maharshi, Indiaas wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.