Uitnodiging 20 juni 16.30 uur Groningen: opname TV station Truth Matters

Opnames Truth Matters3

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11769
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Televisie, Site mededelingen, (Verborgen) nieuws, Agenda, Media, Media en agenda

Op 20 juni om 16.30 zullen wij opnames gaan maken om ons nieuwe TV station Truth Matters voor te stellen aan de rest van de wereld. Te beginnen bij onze vaste bezoekers op de sites van Earth Matters, Duurzaam Nieuws.nl en natuurlijk op de site van ons nieuwe geesteskind Truth Matters-zelf.

Wat we gaan doen is prachtig. We laten zien hoe waarheidzoekers eruit zien en hoe fantastisch het voelt voor waarheidzoekers om eindelijk vol aan de bak te gaan met zovelen en wat dat uiteindelijk betekenen zal voor onze kijkers. Kijkers, nu nog 120.000 unieke per maand, maar dat zal gaan groeien…

We willen iedereen die als medewerker, kijker of sympathisant aan onze uitdagende reis gaat deelnemen van harte uitnodigen om aanwezig te zijn. Neem iedereen mee die je maar mee wilt nemen, vriend, vriendin, man, vrouw, kinderen, kennissen… iedereen. Laten we er een fantastische happening van maken, als voorbode voor alles wat we de komende tijd zullen gaan produceren en openbaren met elkaar.

Laat iedereen maar ruiken aan het wonder dat saamhorigheid heet. Laat iedereen maar zien waartoe vastberadenheid kan leiden en laten we dan maar gelijk zorgen dat iedereen goed kan horen waarom het tijd is. Waarom het moet gebeuren, waarom we niet te stuiten zijn en waarom anderen zich bij ons aan gaan sluiten. Waarheid is geen bezit van wie dan ook, het is van iedereen en zal vanaf nu stap voor stap zonder restricties ook voor iedereen toegankelijk gemaakt worden.


20 juni 2013 is het begin van een reis, een begin van een strijd met geopende handen. We betreden de droom die werkelijkheid is geworden, wij zijn wakker en genieten van het voorrecht om met elkaar dit pad te betreden. Al klinkt dit mogelijk voor een buitenstaander wat poëtisch voor een journalistieke doelstelling… niets is minder waar, maar dat weten wij op dit moment alleen. Laten we de rest gaan wekken…

Locatie:          Heuvel achter de Muziekkoepel in het Noorderplantsoen (Groningen)
                        Kruissingel ter hoogte van de Nieuw Kijk in 't Jatstraat
                        www.noorderplantsoen.nl/plantsoen/plattegrond#muziekkoepel
Datum:           20 juni 2013
Tijd:                16.30 uur
Aanmelden:   Is niet nodig. 

Bekijk het event op Facebook

Als het regent:
Dan kunnen we de helikopter met camera (mini-drone) niet inzetten, maar de opnames gaan gewoon door in de Muziekkoepel. Weer of geen weer, wij zijn niet te stuiten. 

20 juni is van ons. Truth really matters …

Team van Truth Matters

PS Als je het gemist hebt, dit zijn drie artikelen met meer achtergrond over Truth Matters:


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een kleine groep opmerkzame mensen kan de wereld veranderen. Feitelijk is dat de enige manier waarop dat ooit is gebeurd!

Margret Mead, Amerikaans cultureel antropoloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.