Earth Matters heeft jouw steun nodig

Echte macht ligt bij de mensen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


Aan alle mensen met een open mind en een warm hart

Met een nog steeds groeiende verzameling van meer dan honderd bekende en onbekende nationale en internationale auteurs en vele redacteuren, vertalers, partnerorganisaties, bedrijven en een groot, enthousiast lezerspubliek geeft Earth Matters podium aan artikelen, acties, films, documentaires en heel veel hartverwarmende initiatieven.

Op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, spiritualiteit, grenswetenschap en verborgen nieuws heeft Earth Matters in haar driejarig bestaan, inmiddels een eigen plek in het onafhankelijke media landschap verworven.

Wat er in de afgelopen maanden - nadat we vanwege de NVWA en de EU health claims op zwart zijn gegaan - bij ons plaats heeft gevonden, is niets minder dan een klein wonder.

Wij hebben vrijwel moeiteloos en langs natuurlijke weg een team kunnen samenstellen met heel veel bezielde kwaliteit. Een aantal mensen hebben letterlijk banen afgeslagen om ons mee te kunnen helpen, andere zijn naar Groningen verhuisd en vanuit het hele land wordt mee gewerkt en willen mensen hun uitgebreide netwerken voor ons openstellen. Op heel veel thema’s en belangwekkende onderwerpen hebben we zoveel bijzondere personen in de juiste synergie bij elkaar gekregen, dat we op het punt staan diepgravende en inspirerende journalistieke projecten op onze TV zender Truth Matters te lanceren.

We willen de kijkers inspirerende verhalen en initiatieven tonen, maar ook confronteren met ongemakkelijke waarheden, zonder hen met onmacht en een te hoog adrenaline gehalte opzadelen. Dat willen we doen door de echt werkende oplossingen - die nu voor handen zijn op allerlei gebied – ook heel nadrukkelijk voor het voetlicht te brengen.

Bij voldoende publieke opinie is er ook heel simpel voldoende politieke druk uit te oefenen om werkelijke verandering te helpen door voeren. Echte oplossingen in combinatie met voldoende exposure, dat is over het algemeen niet te stoppen.

Om nu de benodigde stappen van schaalvergroting en een professionalisering naar een TV zender te maken is een financiële injectie noodzakelijk. We zijn al begonnen, maar hebben meer financiële armslag nodig. Om het benodigd materiaal en de minimale kosten voor de 1e 6 maanden te dekken hebben we € 30.000 als donatie nodig. Voor Truth Matters alleen al hebben we 25 mensen klaarstaan.

Als je in de positie bent om ons vleugels te geven en je kent ons niet, bekijk eens een paar artikelen uit de blijvend actueel categorie. Ik geef je mee om werkelijk tot je te nemen wat er staat, het zijn belangwekkende verhalen.

Als je in de positie bent om ons vleugels te geven en je kent ons wel, dan hoop ik dat je ons gewaardeerd hebt en dat je wilt overwegen om het ons mogelijk te maken met het nu aanwezige potentieel, de oplossingen die voor vele grote problemen voor handen zijn, bij een groot publiek te presenteren

Met Truth Matters hebben we voor het eerste journalistieke programma “Wat denk je zelf”, energetisch een schone ingang en het is voor ons van onschatbare waarde om de quest die we gestart zijn tot een goed einde te brengen zodat we een toekomst tegemoet kunnen gaan met informatie die aantoonbaar feitelijk en zuiver is. Dat is wat we willen realiseren en als jij daaraan wilt bijdragen, zijn we je vanuit ons hart enorm dankbaar.

Arjan Bos

Hoofdredacteur

namens het team van Earth Matters 


Per machtiging

Ja, ik wil helpen.

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer
Bedrag  €3,- 
 €5,- 
 €10,- 
 €25,- 
 €50,- 
 €100,- 
 Ander bedrag, nl 
Frequentie  maand 
 kwartaal 
 jaar 
 eenmalig
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.

Eenmalig via Paypal

 

Zelf overmaken

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)

Met uw steun kunnen we het verschil maken!

Arjan Bos

Namens het team van Earth Matters


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Nieuwe Boteringestraat 28 - 30
9712 PM Groningen

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

122          Medewerkers
80.000     Unieke bezoekers p/mnd
225.000   Bezoeken p/mnd
1 miljoen Pageviews p/mnd
6.500       Abonnees op dagelijkse nieuwsbrief
9.000       Facebook fans
3.000       Twitter volgers

Cijfers Greenhost Dec 12

Benodigde Investeringen plus half jaar extra exploitatie ivm Truth Matters TV

6 mnd reiskosten journalisten (€ 1.500 p/mnd)  €   9.000

3 video camera’s + lens + statief                    €   5.000

3 Licht                                                       €   1.500

3 x geluidsset van 2 microfoons                   €   3.000

ICT (website aanpassingen)                         €   3.500

Software (voor editing)                                €   1.000

Computernetwerk upgrade                           €   4.000

Extra exploitatiekosten (€ 500,- p/mnd)        €   3.000

Totaal                                                        € 30.000 

Perspectief

De benodigde € 30.000 is de absolute ondergrens van de minimale kosten. Als we alleen al iedere betrokkene de maximaal toegestane vrijwilligersvergoeding van € 63,44 per maand zouden uitbetalen is dat voor een half jaar al bijna een halve ton. Als we een paar mensen op cruciale posities een salaris op 100% wettelijk minimumloon zouden betalen komen we al snel op een ton per half jaar.

Dank je wel voor je bijdrage.

  • Klik hier voor meer info over Truth Matters
  • Klik hier voor meer info over Wat denk je zelf
  • Klik hier voor vacatures bij Truth Matters
  • Klik hier voor meer info over Earth Matters
  • Klik hier voor vacatures bij Earth Matters

Wat lezers over Earth Matters zeggen:  

Ik heb zeker al twee jaar eartmatters.nl als startpagina en ik heb er al enorm veel kennis opgesnoven.

De impact van jullie site is groter dan je kunt voorstellen en maakt een wezenlijk verschil in deze tijd van transformatie. Enorm bedankt daarvoor!
Bram

---

[…] Er zijn maar een paar sites die hier de vinger in de etterende wonde duwen en één daarvan is Earth Matters.  Een pretentieloos, niet aanmatigend, objectief forum die het respect kan opbrengen om naar alle meningen te luisteren en die ook durft te publiceren. Dat is prachtig, toch?! Ik meng mij al lang niet meer in het ‘publieke debat’ omdat het zo hopeloos is geworden. Maar door maandenlang zoveel mogelijk uw site te lezen, heb ik opnieuw hoop gekregen dat er alsnog iets zou kunnen veranderen. […]

Carine

---

Enne....ik geniet ook bijna elke dag van jullie Hartwerk! Vaak als ik een artikel gelezen heb dan denk ik: dankjewel Earth heart matters! Jullie doen erg erg goed 'werk'!

Met Hartgroeten van Laura Fraanje

---

Wélbedankt voor zoveel uitstekende artikelen!

Bert

---

Beste redactie EM, Dank voor uw al werk!

Wat een werk om dat alles te regelen en openbaar te maken. Grote dank dat ik al die resultaten van het werk mag bekijken en daar voordeel mee kan doen. Ga zo door waar dat kan, de wereld heeft naar mijn idee behoefte aan vernieuwende inzichten. 'n Mooie dag daar op de redactie!

Met vr. groeten,
Henk

---

Sinds enige tijd ontvang ik dagelijks de nieuwsbrief van earth-matters en ik ben er zeer van onder de indruk en wil jullie bedanken voor jullie geweldige inzet, waardoor dit mogelijk is.

Anne-Marie

---

Allereerst wil ik jullie bedanken vor de gewledig website en nieuwsbrieven die ik elke keer met veel plezier lees.

Leon

---

Ik vind jullie website helemaal super en wil jullie een groot compliment geven (en ik zal vast niet de eerste zijn). Deze website staat vol mooie stukken en actueel nieuws. Echt iets dat we met zijn allen nodig hebben!

Rob

---

Ik bestel een gouden stoel in de Hemel. Ze kennen jullie.
Marja

--- 

Geweldige site hebben jullie. Ben blij dat ik daar altijd even op adem kan komen. Bedankt daarvoor.

Marieke

---

Ik ben vandaag pas in aanraking gekomen met jullie site maar volg nu ruim een jaar project camelot an avalon, David Wilcock en David Icke. Super bedankt voor het interview met Kerry Cassidy en Bill Ryan, daar hoopte ik al een tijdje op om wat van hun achtergrond te weten te komen.

Eveline Peters

---

Ik ben heel erg fan van uw website! Jammer dat ik de like button maar 1 keer kan aanklikken, ik zou het wel 1.000 keer willen doen!

Dank jullie wel! Liefs van Sandra

---

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige website en nieuwsbrieven die ik elke keer met veel plezier lees.

Bert

---

Al enige tijd volg ik jullie nieuwssite met grote aandacht en wil jullie daar een groot compliment voor geven.

Anders......vanuit het hart.....en zonder oordeel.
René

---

Earth Matters heeft een grote, positieve invloed op het proces van paradigmaverschuiving.

Ad Broere

---

Al geruime tijd ben ik groot fan van de website van Earth Matters. Graag zou ik in mijn vrije tijd een vrijwillige bijdrage willen leveren aan Earth Matters. Ik zou mij bijvoorbeeld graag willen bezighouden met het schrijven van artikelen of verslaggeving van bepaalde evenementen of presentaties voor uw website.

Jessica Solcer

---

Wow, wat een prachtige en uitgebreide collectie aan onderwerpen hebben jullie verzameld, complimenten!

Hulde van Hilde

---

Beste Earth Matters,

Ik wil jullie bedanken voor hetgeen jullie delen. Het inspireert me en mijn omgeving, en helpt me om verder wakker te worden en te blijven. Te voelen & zijn wie ik ben! 
Dank dank dank! Hartegroet< 3
John

---

”Ik houd me al minstens 20 jaren bezig met het alternatieve nieuws en heb sinds begin 2011 Earth Matters gevonden. het is een uitgebreide en informatieve site, die onderwerpen als grenswetenschap en duurzaamheid behandelt. Ik raad iedereen, die zijn nieuws niet alleen van de MM wil ontvangen, deze site aan!”

Arjen

---

Het anders nieuws, dit bewijst zich keer op keer als ik 's ochtends jullie nieuwsbrief open. Een andere kijk, die nodig is! Jullie website, de artikelen, spreken mij erg aan.

Katrien

---

Ik vind het geweldig wat jullie doen en wil er graag voor betalen of donatie doen

Gr Annette

---

Ik ben begonnen aan het doorspitten van uw site en met name van de enorme hoeveelheid links over mededogen en ondernemerschap. Vele kende ik al, maar vele zijn toch nog nieuw voor mij.

Heleen

---

Helemaal GEWLEDIG jullie site!!! Ja, ik vertel tegen iedereen: 'Kijk op earth matters, dat is een super bron'.

Astrid

Mijn vaste routine van de dag is even op Earth Matters kijken, bij het ontbijt.

Goeie artikelen, boeiende info, altijd een feestje.
Yolanda

---

Allereerst complimenten voor jullie website, en dank voor jullie bijdrage aan een betere wereld. Heb net erg genoten van het interview van Herman Wijffels die jullie op de website geplaatst hebben.

Ik wil jullie ontzettend veel succes wensen met Earth-Matters.
Mogen we met zijn allen overgaan naar die volgende beschaving! :)

Warme groet, Menno

---

[over nieuwsbrief problemen] Wat moet ik doen! Ik mis opstaan met het andere nieuws!

Eline

---

Mooie site! Hier valt veel van te leren.

Jose

---

Blij met mijn ontdekking, zit al dagen aan jullie site gekluisterd!

Maria

---

Met veel enthousiasme lees ik jullie blogs over diverse artikelen en wijs al m'n leerlingen op deze berichten.
Het is voor mij en m'n leerlingen een geweldige inspiratiebron om meer tot bewustzijn te komen en 'wakker' te worden!
Lenn

---

Hierbij wil ik Hansjelle heel hartelijk danken voor de vertaling en plaatsing van het artikel 'Waarom zijn we bang voor andere mensen'. Heel ontroerend en ontzettend waar en behulpzaam. Geweldig. […]

Verder ben ik ook heel enthousiast over jullie site/nieuwsbrief. Geweldig en zeer informatief. Ik heb er erg veel aan. Dus ook heel erg dank voor ieder van jullie.

Lieve groet,

Hedwig

---

Blij met jullie site! Wat een openbaringen die mij treffen, zo blijkt nu. Want eerst was ik wat verward. De site heeft zo veel in zich - letterlijk - dat de kwaliteit voor mij even verborgen was. Misschien ben ik te eenvoudig... Maar bij nader kijken zag ik veel meer. en wat goed, nogmaals! Ga zo door denk ik dan onmiddellijk.

Hartelijke groeten,
Henk

---

Jullie Earth Matters nieuwsbrief is heel goed en niet te evenaren!

mvg

Peter Vereecke


Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

BuddhaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.