Petitie | Stop chemtrails en weermanipulatie nu!

SCIE CHIMICHE A MATERA - ChemTrails in Matera (Basilicata) - Italy

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:22326
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Petities.nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Chemtrails

(Petities.nl) Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen. Het heimelijk toepassen van weermodificatie (geo-engineering), d.m.v. het sproeien van zogenaamde chemtrails, moet op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer worden gezet. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken deze petitie dus!


Petitie

Wij
Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. 

constateren
Behalve in de rest van Europa en de V.S. wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal vijf minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtig uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes en chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen. 

en verzoeken
In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. Het sproeien wordt waarschijnlijk gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Wij willen weten waarom dit gebeurt zonder dat we hierover geïnformeerd zijn! Let op, dit is géén complot theorie! Google het woord 'chemtrails' maar eens!

We vragen je dit Burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten. 

Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer. Wij hopen dat er dan serieus onderzoek komt en getuigen gehoord kunnen worden tijdens een 'parlementaire' hoorzitting! Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er nu mee te stoppen!

Je kunt de petitie hier tekenen.


Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrailsBron: Petities.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Op een dag als vandaag besloot Marco Polo naar China te varen. Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

LoesjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.