Geoengineering (chemtrails) uitgebreid besproken in Verenigde Naties

chemtrail plane

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10027
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube: Infowars

Gekoppelde categorieen
Chemtrails, (Verborgen) nieuws, Technologie

(Agus Judistira) Rosalind Peterson doet een lezing in de VN over het verschijnsel 'Geoengineering', of populairder verwoord: 'chemtrails'. Ze heeft het woord 'chemtrails' bewust vermeden, omdat dat woord sterk met 'ongeloofwaardige' complottheorieën geassocieerd wordt. Ze bevestigt met wetenschappelijke onderzoeksgegevens dat chemtrails inderdaad geen normale condensatiestrepen zijn, en een kwalijke verschijnsel is met nadelige gevolgen voor o.a. de natuur en gewasopbrengsten.

Ze is de oprichter van Californië Skywatch en is een ecologische impact analyst. Ze is een gecertificeerd 'USDA Farm Service Agency Crop Loss Adjustor' en werkzaam in meer dan tien provincies in heel Californië. Dit betekent dat als de opbrengst van bepaalde gewassen minder is dan verwacht, het haar taak is om de reden uit te zoeken. Als blijkt dat de verliezen van opbrengsten niet aan de verbouwers verweten kunnen worden, dan krijgen de verbouwers financiële vergoeding.

Deze lezing is een mijlpaal, omdat het onderwerp chemtrails hierdoor meer in de openbaarheid komt en niet meer uitsluitend onder complottheorieën gecatergoriseerd wordt.

Hieronder is een interview met Rosalind Peterson die een gedetailleerder achtergrondverhaal laat zien. Wie is Rosalind Peterson en hoe komt zij tot haar bevindingen m.b.t. chemtrails?

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vertrouw hen die de waarheid zoeken, wantrouw hen die haar vinden.

André Gide, Frans schrijver en dichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.