Dokter Moolenburgh sr. mag niet getuigen in UMTS zaak in Hoofddorp bij peuteropvangcentrum

Dokter Moolenburgh

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12814
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gezond Verstand Avonden

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Wetgeving

(Gezond Verstand Avonden | door Anneke Bleeker) Dokter Hans Moolenburgh Sr., die door tegenstanders van de bouw van een UMTS-mast in Hoofddorp als getuige-deskundige was gevraagd de gevaren van elektromagnetische straling te benadrukken, mag dit NIET doen! 

Deze mast komt op een steenworpafstand van een peuteropvangcentrum.

Dokter Moolenburgh, die in de jaren zeventig bekend werd door de succesvolle acties tegen de fluoridering van drinkwater, heeft de materie omtrent elektromagnetische straling intensief bestudeerd en kan niet anders concluderen dan dat deze voor de mens schadelijk is. 

De bewijzen hiervoor mag hij van de Gemeente Hoofddorp NIET presenteren. 

In Frankrijk worden mobieltjes, tablets en andere straling veroorzakende apparatuur uit de scholen verbannen omdat men erachter is gekomen dat zij, zeker voor kleine kinderen, schadelijk zijn. In Nederland echter blijft men dom kijken en net doen of er iets aan de hand is!

Hoeveel bewijs moet er nog meer geleverd worden dat het grote geld de macht heeft? Ook Dokter Moolenburgh ziet het grote plaatje, namelijk: de gevaarlijke straling in de buurt van deze kleine kinderen in combinatie met de vele vaccins die zij krijgen. Killing!

Mij doet het denken aan 2009/2010 toen ik volop in de media roerde en ongelofelijke tegenwerking mocht ervaren. Ik was begonnen te ageren tegen het HPV-vaccin en ging door met alle vaccins inclusief die wereldberoemde griepepidemie. Televisieafspraken die gemaakt waren en weer werden afgezegd. 
Spreken wij de waarheid? Dacht het wel! Voor mijn ‘optreden’ in het programma Nova moest ik bij de journaliste thuis, in februari 2009, de vaatwasser vullen. Dat stond lekker ‘moederlijk’… Goed voor het algemene beeld. Tja, moeders moeten, koste wat het kost, overkomen als niet-deskundigen. Daarom werd dit opgenomen en zat mevrouw Marina Conijn live in de uitzending. Zo kon ik niets verzieken en Nederland moest denken dat ik gewoon simpel was, dat is het beeld wat men schetsen wil. En ik? Ik liet het gebeuren want elke seconde zendtijd die ik pikken kon pikte ik, niet linksom dan rechtsom. Het ging om de boodschap en we zaaiden genoeg op die wijze.

Maar Dokter Moolenburgh mag dus in Hoofddorp geen pleidooi houden om te voorkomen dat de peuters bestookt worden met straling. Tja, ze weten welke kennis deze man heeft, daar kunnen ze niet tegenop en alles moet van hogerhand opgevolgd worden. Gemeenten zijn verplicht masten toe te staan, wie binnen deze muren meer weet moet ook zijn of haar mond houden.

Maar… help verspreiden, we laten dit niet zomaar stilzwijgend gebeuren! Per mail en/of Facebook.

Anneke Bleeker

Bron: www.gezondverstandavonden.nl


Dokter Moolenburgh from MMV Films on Vimeo.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Mahatma Gandhi (1869-1948)Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.