Feiten en fabels over cholesterol | Onthullingen over het grootste medische en commerciële bedrog van deze tijd

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:30371
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Ziekte, Media en agenda, Boeken, Genezing

(Succesboeken) Dr. Uffe Ravnskov (bekijk hier zijn indrukwekkende CV) vond het na vele jaren studie tijd worden om de feiten en fabels over cholesterol naar buiten te brengen. Het feit dat miljoenen mensen ten onrechte cholesterolverlagers slikken - het nummer één medicijn in de wereld - moet doorbroken worden.

In een prettig leesbaar boek beschrijft dr. Uffe Ravnskov hoe onderzoeken worden verdraaid ten gunste van de farmaceutische industrie. De consument moet al deze feiten weten en aan zijn of haar gezondheid denken, i.p.v. de kas van de farmaceuten spekken. Dr. Ravnskov stelt vele 'wist je dat-vragen' die voor de consument angstvallig worden weggehouden door de industrie.

Wist je ...

  • dat je je geheugen kunt verliezen of agressief kunt worden, of zelfs suïcidaal, als je je cholesterol te veel verlaagt?
  • dat je, wanneer je tot het mannelijk geslacht behoort, impotent kunt worden wanneer je je cholesterol verlaagt?
  • dat door lage cholesterol het risico toeneemt dat je kanker krijgt?
  • dat oudere mensen met hoge cholesterol het langst leven?
  • dat veel van deze feiten al decennialang gepresenteerd zijn in wetenschappelijke tijdschriften en boeken, maar zelden door de voorstanders van de cholesterolhypothese aan het grote publiek verteld worden?
  • dat de cholesterolcampagne immense rijkdom creëert voor onderzoekers, artsen, medicijnfabrikanten en de voedingsindustrie?
  • dat je de volgende bijwerkingen kunt krijgen als je cholesterolverlagende medicijnen slikt: je ziek voelen, spierpijn, spierzwakte, koorts, misselijkheid, braken, buikpijn, verstopping, winderigheid, misselijkheid, zuurbranden, diarree, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, slapeloosheid, een gevoel van zwakte, huiduitslag, jeuk, pijn op de borst, rugpijn, gewichtstoename, geheugenverlies, leverontsteking en tientallen andere aandoeningen?

BookcoverOverige boekinformatieUffe Ravnskov
272 pagina's
ISBN: 9789079872305
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 19,95
Om te bestellen klik hier

Over de auteur
Uffe Ravnskov werd in 1934 geboren in Kopenhagen, Denemarken. Hij studeerde in 1961 af aan de Universiteit van Kopenhagen als MD (Doctor of Medicine), maar heeft de meeste tijd als clinicus en onderzoeker in Zweden gewerkt, waar hij zijn PhD (Doctor of Philosophy) behaalde aan de Universiteit van Lund. 

Onderstaande film is van een lezing die Uffe Ravnskov gaf tijdens de ´Kostholdskonferansen´ op 24 januari 2013 in Oslo.


De redactie van Earth Matters maakt wekelijks een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, Eirik Harstad


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Geen enkele gedachte en geen enkel gevoel is vrijblijvend. Alles resoneert met alles en heeft effect op alles - op je geest, je lichaam en je omgeving.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.