Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 10: Vaccinaties

Vaccination

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13759
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Health science spirit

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Vaccinaties, Ziekte

(Health - Science - Spirit | door Walter Last | vertaling voor Earth Matters door Hansjelle Dijkstra) Vaccinaties zijn het trotse paradepaardje van de geneesmiddelenwereld bij het elimineren van de gevreesde infecties tijdens de kindertijd in voorafgaande eeuwen. Langetermijn statistieken en diagrammen vertellen echter een heel ander verhaal. Beginnend tussen 1850 en 1900 zijn roodvonk, difterie, kinkhoest en mazelen met ongeveer 90% afgenomen, toen algemene vaccinatie voor elk van deze ziekten werd geïntroduceerd.

Deze cijfers verschillen per land, ze gelden globaal voor Engeland, de VS en Australië. Kinkhoest was in Engeland gedaald met ongeveer 98,5%, nog voordat een vaccin algemeen verkrijgbaar kwam en de ziekte mazelen was met 99% gedaald. Tuberculose was gedaald met 87% toen antibiotica voor het eerst ter beschikking kwamen en met 93% voor de introductie van het BCG-vaccin. Het sterftecijfer van reumatische koorts daalde met 86% na de introductie van penicilline (34). Dit alles heeft natuurlijk meer te maken met beter sanitair dan met vaccinaties.

Er zijn ook statistieken waaruit blijkt dat de sterftecijfers van bepaalde ziekten juist omhoog gingen na de introductie van vaccins. Andere bijwerkingen van moderne vaccins zijn bijvoorbeeld wiegendood, een sterke stijging van autisme en ADHD, het “shaken baby syndroom”, (bloeduitstorting in de hersenen), en waardoor mogelijk onschuldige ouders in de gevangenis zijn beland.

(Vertaler: lees ook fonteine.com/vaccinaties)

Deskundigen ontkennen ten sterkste dat er een verband bestaat tussen vaccins en autisme, maar niettemin is het vreemd dat de autismecijfers plotseling enorm zijn geëxplodeerd na de invoering van vaccinaties in de afgelopen decennia. Er is geen andere reden die in dit verband voor de hand ligt. Autisme is volslagen afwezig bij Amish kinderen die over het algemeen niet gevaccineerd worden. Er wordt over gevaccineerde kinderen gerapporteerd dat
ze ongeveer 150% vaker aan neurologische afwijkingen lijden, zoals ADHD en autisme, in vergelijking met ongevaccineerde kinderen (35).

Een ander merkwaardig aspect van de statistieken over de veiligheid van vaccins werd onder de aandacht gebracht door dokter Archie Kalokerinos. Werkend op het verafgelegen Australische platteland met Aboriginals, ontdekte hij dat een op de twee kinderen als gevolg van vaccinaties stierf. Omdat deze overlijdens meestal drie weken later plaatsvonden, werden ze niet als gevolg van vaccinaties vastgelegd. Officiële verbanden waren beperkt tot slechts 2 weken na de vaccinatie. Dokter Kalokerinos loste het probleem echter op door het geven van hoge doses vitamine C, voorafgaand aan de vaccinaties. En toen waren er geen vaccinatie-doden meer te betreuren. Ook het shaken baby syndroom was verdwenen. Natuurlijk ontmoette hij spot en vijandigheid van zijn medische collega’s, en gaan er sterven er nog steeds onnodig baby’s (36).

Referenties:

(34) www.whale.to/a/graphs en www.healthsentinel.com/graphs

(35) Generation Rescue Press Release 25 September 2007, www.generationrescue.org/survey_pr.html

(36) Archie Kalokerinos: Every Second Child. Thomas Nelson (Australia)
Melbourne1974 en Keats Publishing New Canaan CT 1981

Klik op onderstaande links om deel 1 t/m 9 te lezen:

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 1

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 2: Het Antibiotica Syndroom

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 3: Auto-immuunziekten en Astma

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 4: Kanker en leukemie

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 5: Wortelkanalen

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 6: Iatrogene hartaanvallen

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 7: Medicijnen en chemicaliën

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 8: Zonlicht

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 9: De obesitas epidemie

Bron:

health-science-spirit.com


Geplaatst door Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra heeft zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven vervroegd afgesloten. Hij was reclametekstschrijver, directeur van reclamebureaus en daarna vrijgevestigd marketingstrateeg.

Hij schreef het filosofische toneelstuk “Uitverkoop” waarmee Kitty Knappert en Olga Vroom op tournee zijn geweest...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hansjelle DijkstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

To try is to risk failure. But risk must be taken because the greatest hazard of life is to risk nothing. The person who risks nothing does nothing, has nothing, is nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow, live, and love.

Leo BuscagliaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.