Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 7: Medicijnen en chemicaliën

Capsules

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14338
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Health science spirit

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Ziekte

(Health - Science - Spirit | door Walter Last | vertaling voor Earth Matters door Hansjelle Dijkstra) In principe zijn alle medicijnen min of meer giftig. Hoe giftiger, hoe krachtiger. Natuurlijke geneesmiddelen kunnen niet worden gepatenteerd. Daarom maakt de farmaceutische industrie er een gewoonte van synthetische varianten te bedenken en te verkopen van werkzame natuurlijke geneesmiddelen.

Synthetische preparaten zijn meestal moeilijker te ontgiften dan natuurlijke geneesmiddelen. Ook hebben ze de neiging om bij langdurig gebruik meer problemen met zich mee te brengen. Vaak werken ze heel verslavend en veroorzaken ze na een tijdje precies de symptomen die ze oorspronkelijk wisten te verzachten. Dit wordt echter zelden toegegeven door medicijnenfabrikanten of door medische beroepsbeoefenaren. In plaats daarvan schrijven ze eenvoudig andere of aanvullende medicijnen voor.

Het is een groot probleem dat medicijnen afzonderlijk worden getest in een betrekkelijk korte periode. En vervolgens worden ze, vaak in combinatie met andere medicijnen, gedurende lange tijd voorgeschreven. Medicijnen worden niet in die omstandigheden getest. Daarom is alle gebruik van medicijnen, met uitzondering van op zichzelf staande medicijnen voor kort gebruik, onwetenschappelijk en onveilig. Als gevolg hiervan bestaan er ontelbare gevallen van fataal medicijngebruik en vervelende bijverschijnselen, zoals is vastgelegd in tal van boeken, wetenschappelijke artikelen en statistieken.

Dit is vergelijkbaar met de duizenden synthetische chemicaliën en zware metalen die door de autoriteiten worden toegelaten om onze leefruimte te vervuilen. Deze zijn nog minder onderzocht dan medicijnen, en ze gaan ook onderling reacties met elkaar aan, èn met medicijnen, in een mengsel dat onmogelijk te ontwarren is.

Ik wil slechts een voorbeeld geven van een dergelijke combinatie. De onkruidbestrijder paraquat en de schimmelbestrijder maneb worden in brede kring in de landbouw gebruikt en deze kunnen aanwezig blijven in gewasresten.

Afzonderlijk veroorzaken ze geen problemen. Maar als ratten en muizen aan beide stoffen werden blootgesteld, zelfs in zeer lage doseringen, ontwikkelden ze de ziekte van Parkinson. De leider van het onderzoek zei: “niemand heeft gekeken naar de gevolgen van het gecombineerd gebruik van deze stoffen die, wanneer ze afzonderlijk worden toegepast, weinig effect hebben. Dit heeft enorme implicaties”. En: “het is een reusachtig probleem om te beginnen na te denken over een schier eindeloze reeks van mengsels van chemicaliën, in plaats van je te beperken tot het risico dat één enkele stof zou kunnen opleveren”(23).

Soortgelijke problemen doen zich ook voor met fluoride en chloor, en ook bij kwik, aluminium, nikkel en andere zware en giftige metalen die opzettelijk worden toegevoegd aan vaccins, en die worden gebruikt in de tandheelkunde. Lees gedetailleerde documentatie en informatie over de problemen die in verband worden gebracht met zware metalen en met hormoon-ontregelaars wat Bernard Windham hier stelt (24).

Referenties:

(23) Comments by Prof. Deborah Cory-Slechta, Ph.D. reported at http://www.mindfully.org/Pesticide/Paraquat-Maneb-Parkinsons.htm

(24) Bernard Windham: www.flcv.com/dams.html & www.flcv.com/indexa.html

Klik op onderstaande links om Deel 1 t/m 6 te lezen:

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 1

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 2: Het Antibiotica Syndroom

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 3: Auto-immuunziekten en Astma

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 4: Kanker en leukemie

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 5: Wortelkanalen

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 6: Iatrogene hartaanvallen

Bron:

health-science-spirit.com


Geplaatst door Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra heeft zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven vervroegd afgesloten. Hij was reclametekstschrijver, directeur van reclamebureaus en daarna vrijgevestigd marketingstrateeg.

Hij schreef het filosofische toneelstuk “Uitverkoop” waarmee Kitty Knappert en Olga Vroom op tournee zijn geweest...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hansjelle DijkstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zorg voor de wereld is wat overblijft na zorg voor jezelf.

George Bernad Shaw, Iers toneelschrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.