Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 2: Het Antibiotica Syndroom

Cocktail

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16751
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Health science spirit

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Ziekte

(Health - Science - Spirit | door Walter Last | vertaling voor Earth Matters door Hansjelle Dijkstra) Candidiasis is niet de enige bijwerking van een behandeling met antibiotica. En antibiotica zijn niet de enige medicijnen die zulke problemen veroorzaken. Medicijnen die worden gebruikt in een chemotherapie, anti-inflammatoire steroïdale geneesmiddelen en andere langetermijn medicijntherapieën hebben de neiging om de natuurlijke darmbacteriën te onderdrukken. Dan nemen gist, parasieten en schadelijke bacteriën hun plaats in. Dit heet dysbiose. De meeste patiënten kregen zulke medicijnen in ziekenhuizen. Het resultaat kan zijn dat systemische Candida overgroei wordt ontwikkeld.

Onze natuurlijke darmflora, die vooral is gebaseerd op lactobacteriën, helpt niet alleen om voedsel te verteren en te absorberen. Deze beschermt ons ook tegen ingenomen schadelijke bacteriën, die anders tot voedselvergiftiging zouden kunnen leiden. Met een gezonde darmflora zijn er miljoenen salmonella bacteriën nodig om tot een infectie te komen. Maar om dysbiose te ontwikkelen volstaan enkele tientallen salmonella bacteriën al.

Bij chronische dysbiose raakt de darmwand ontstoken, wat leidt tot zweren, blindedarmontsteking, malabsorptie, en de ziekte van Crohn. Als het membraan van de darm wordt aangetast ontwikkelen we uiteenlopende allergieën, Arthritis, en auto-immuun ziekten. Naast Candida dringen dan ook andere pathogenen en parasieten de bloedsomloop en verschillende organen binnen.

Met behulp van analyse van levende cellen kunnen natuurgenezers de schimmels in het bloed van hun patiënten zien en aantonen. Deze invasie leidt tot verzwakking van het immuunsysteem, zodat de getroffenen nu kwetsbaar worden voor regelmatige of chronische infecties. Dit wordt door artsen vervolgens opnieuw behandeld met antibiotica, waardoor de symptomen steeds maar ernstiger worden.

Het probleem zit eigenlijk niet in de antibiotica. Je kunt een kuur doen, als je het gevoel hebt dat dit nodig is, maar neem dan tegelijk maar een fungicide, zoals verse knoflook. En als je dan maar na de antibioticakuur, voordat je koolhydraten binnen krijgt, probiotica gebruikt. Dit zal helpen voorkomen dat je de meeste ziekten kunt krijgen die gevolg zijn van het onzorgvuldige medicamenteuze gebruik van antibiotica.

(Vertaler: lees via deze link over Candida en het Antibiotica Syndroom)

Klik op onderstaande link om Deel 1 te lezen:

Worden de meeste ziekten veroorzaakt door het medische systeem? | Deel 1

Bron:

www.health-science-spirit.com


Geplaatst door Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra

Hansjelle Dijkstra heeft zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven vervroegd afgesloten. Hij was reclametekstschrijver, directeur van reclamebureaus en daarna vrijgevestigd marketingstrateeg.

Hij schreef het filosofische toneelstuk “Uitverkoop” waarmee Kitty Knappert en Olga Vroom op tournee zijn geweest...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hansjelle DijkstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Happiness depends on what you can give. Not what you can get.

Mahatma GandhiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.