Duizenden artsen wereldwijd: Covid-19 = valse pandemie: Werelddictatuur met medisch excuus

Artsen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7141
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Farma, Vaccinaties

(Earth Matters) Wereldwijd zijn er duizenden artsen die Covid patienten genezen, zich verenigen en zich uitspreken.

In Nederland spraken meer dan 800 artsen, 13 hoogleraren en meer dan 1.000 zorg professionals zich uit in deze brandbrief.

Zo is er ook een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, ze hebben tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om mensen te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals de historische van 29 augustus 2020, waa  enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.
 
planned pandemic protest berlin

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd

De Duitse artsen zijn lang niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.
 
doctors for truth spain pandemic planned

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’ (2)

Op 24 augustus publiceren meer dan 800 artsen, tandartsen, verpleegkundigen, apothekers, psychologen, kinesisten en andere professionals uit de gezondheidssector een open brief aan de Belgische regering, met als titel 'Naar een omgekeerde lockdown!' en heeft reeds meer dan 12.300 steunbetuigingen ontvangen van burgers: omgekeerdelockdown.simplesite.com

Een 2e initiatief in België is DOCS4OPEN DEBATE: docs4opendebate.be
Open brief van artsen en gezondheidsprofessionals aan alle overheden van België en de Belgische media. docs4opendebate.be/ondertekenaars
Ondertekenaars op 14 09 20: 284 artsen, 1000 medisch geschoolde gezondheidsprofessionals en 6002 burgers.

In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen. Klik hier voor een indringende video van 600 verenigde artsen uit de VS die door YouTube werd geblokt.

Naast artsen zijn er ook politie-agenten die van zich laten horen, bijvoorbeeld de Dutise Kriminalhauptkommissar Michael Fritsch die zich op voortreffelijke en emotionele wijze tijdens de demonstratie in Dortmund tegen de coronamaatregelen uitspreekt:

Hoofdcommissaris Politie - Wij kiezen voor het volk!

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 medische professionals.

Plandemic II - inDOCTORnation

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?

Een nieuw initiatief die dat wil doorbreken is Watchdog, een waakhond van de democratie met diverse bekende Nederlanders:

Watchdogs Disinfection (Extended Trailer)

"Stop de censuur.

En stop met het verder beperken van onze vrijheid.

Wij zijn tegen de spoedwet. We hebben nog veel vragen. Jij ook? Word dan ook een waakhond en bewaak onze democratie. Bewaak het vrije woord. Bewaak onze menselijkheid.

WATCHDOGS Disinfection is een nieuw videokanaal waarin bekende en onbekende mensen zich uitspreken tegen het corona beleid van de overheid en de censuur in de media. Je ziet hier een klein voorproefje/ trailer. Soon more!

Met o.a. Lange Frans, Tisjeboy Jay, Barry Altelaar, DJ Jean, Paul Elstak, Kristel Melissa Elstak, Jebroer, Bizzey, Tommy Parker, Boris Jeremic, Egbert-Jan Weeber, Adèle van der Plas, Dorien Rose Duinker, Nadia Denise Duinker en natuurlijk Robert F. Kennedy jr."

Speech Robert F. Kennedy Jr. in Berlin (Nederlands ondertiteld)

‘We’re living in 12 monkeys’ – Documentaire over de agenda achter COVID-19

Het is een hoopvol geluid dat miljoenen mensen wereldwijdbeginnen te doorzien dat het pandemieverhaal doorgestoken kaart is en dat details daarvan in allerlei nuances bloot komen te liggen. Er is echter een groot deel dat verborgen blijft. De waarhedencarousel met haar voor en tegen dynamiek wordt ondanks indrukwekkende docu's, demonstraties, interviews en speeches zoals hierboven nauwelijks ontstegen, voor en tegen stutten hetzelfde hologram. Kwantum fysisch wordt de voorspelling tot werkelijkheid geleefd.

Wat gebeurt hier op kosmisch niveau en hoe verhoudt zich dat tot de mind control en software updates die een rol in ons dagelijks leven spelen?

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zit voortdurend met jezelf opgescheept, wat je ook doet. Je moet je tot je eigen God richten in je eigen tempel. Het komt allemaal op jezelf neer vriend.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.