Jensen laat zien en voelen hoe ernstig de situatie is rond de coronapaniek

Jensen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5891
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, (Verborgen) nieuws, Nederland, Europa, Gezondheid

Robert Jensen heeft de gevestigde media al een tijdje verlaten en laat sindsdien een fris en eigen geluid horen, onder andere in zijn internet-tv programma De Jensen Show. De opkomst van Trump veranderde zijn leven. Hij zegt: "Ik wist door al zo lang in de media te werken, dat sommige verhalen bewust genegeerd of verdraaid worden. Maar dat het zo erg is geworden had ik niet door. Ik wil dit veranderen."

Goed geïnformeerd over onderwerpen die op Earth Matters met regelmaat de revue passeren belicht hij actuele situaties. Zo ook rond het coronavirus.

In zijn laatste internetshows zet hij uiteen waarom de huidige situatie rond de coronapaniek bijzonder ernstig is. Hij doet dat met veel gevoel en legt actuele verbanden waar zeker een deel van de agenda mee wordt blootgelegd. Hij steekt hier behoorlijk zijn nek mee uit en dat is enorm te waarderen. Ondanks dat er ook wel zaken benoemd worden waar we een andere zienswijze op hebben is het echt een aanrader om te kijken.


Robert Jensen:

16 maart 2020:

We gaan voelen hoe het is om onder onderdrukkende omstandigheden te leven, en de meeste Nederlanders realiseren zich nog niet hoe ernstig deze situatie is.

17 maart 2020:

Dag 2: Europa is gevalen

We zijn compleet overgenomen door de Corona-hysterie. Gelukkig komen we steeds meer achter de waarheid dankzij een aantal zéér opvallende toevalligheden.

18 maart 2020:

De angst oorlog

We zijn misleid met een gecoördineerde aanval op onze vrijheid, die we nu zo makkelijk weggeven. En alle politici gaan er met gestrekt been in, zonder enige nuance.

Bron: De Jensen Show


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.