De kracht van het wervelen van water

Water wervelen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1723
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Water

(Earth Matters Shop) De ingenieuze vortextechnologie van de SuperVitalizer brengt het water terug naar zijn natuurlijke en gezonde vorm van beweging. Het werkt volgens hetzelfde principe als echte waterlopen.

Een werveling of vortexbeweging is een beweging die we in het dagelijks leven niet zo vaak zien. Als de wind blaadjes in een spinnende beweging omhoog waait, wanneer het water wegstroomt in de wasbak en af en toe zien we de krachtige variant in de vorm van een tornado op televisie.

Deze beweging is zuigend en spiraliserend, een versnellende beweging zonder weerstand. Eén van de zeven universele wetten is dat energie altijd de weg volgt van de minste weerstand. Zowel op macrokosmisch als op microkosmisch niveau komen we vortexen tegen. In het centrum van een vortex bevindt zich wat wetenschappers als Lynn McTaggert, 'het nulpuntveld' noemen.


Dit nulpunt is het brandpunt van de energie, waarin zich een scheppende intelligentie lijkt te bevinden. De Oostenrijkse uitvinder Victor Schauberger heeft deze theorie in de vorige eeuw al geïntroduceerd (een docu over zijn werk en leven vind je hieronder). De wetenschap tot op de dag van vandaag de geheimen rond de enorme natuurkracht in een vortex (en dus ook het wervelen van water) nog niet ontrafeld. Duidelijk is wel dat het water moleculair gezien wordt geherstructureerd en dat de bestaande molecuulclusters in het water worden verbroken. Het water wordt zo ontdaan van schadelijke informatie en krijgt het zijn oorspronkelijke levenskracht terug.

In de kleinste ruimtes van onze SuperVitalizer wordt het water net zo dynamisch rondgeslingerd als in een kilometer lange slang of een sprankelende bergbeek en dat zonder elektriciteit of andere externe energieën.

Het bijzondere aan de SuperVitalizer is de kern, de speciaal ontworpen vortexkamer. In de vortexkamer worden talrijke microwervelingen gevormd, waar de waterclusters aan de interfaces van de vortexkamer oplossen. De waterstructuur is "losgemaakt" en "ontzegeld", het water wordt beter oplosbaar en vloeibaarder. Bovendien kan in de uitneembare wervelkamer een "Nexus pin" van fijn zilver of een edelsteen worden gebruikt.

Deze titanium SuperVitalizer die je water doet leven is de komende week in de aanbieding bij Earth Matters Shop met 10% korting.

 

Bron: Earth Matters Shop

Viktor Schauberger - Comprehend and Copy Nature (Documentary of 2008)


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het kostte me vier jaar om te schilderen als Raphael, maar een heel leven om te schilderen als een kind.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.