Is de overheid te vertrouwen?

vaccinvrij

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2451
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, (Verborgen) nieuws, Gezondheid

Of is een gezond wantrouwen op z’n plaats? Sinds de trans­pa­ran­tie van o.a. internet komt het dagelijks voor dat een overheidsinstantie en zelfs regeringsleiders door de mand vallen. Regelmatig moeten er dan ook mi­nis­ters en/of staatssecretarissen aftreden. Als je bij­voor­beeld bewust informatie achterhoudt - oftewel de wet overtreedt - ga je als minister niet de ge­van­ge­nis in, maar is aftreden de straf op zich... zo lijkt het wel.

(Earth Matters Shop)

En met een beetje netwerk heb je als gevallen be­winds­per­soon zo weer een prachtige baan, hetzij bij diezelfde overheid, hetzij in het bedrijfsleven.
Op vele gebieden krijgen we niet de waarheid te ho­ren. Dat kan zijn omdat een beleidspersoon zijn of haar gezicht niet wil verliezen; of er zijn bepaalde afspraken met andere landen of bedrijven gemaakt, die eigenlijk in een democratie niet door de beugel kunnen, waardoor er bedrijven achter de schermen bevoordeeld worden door de overheid.
Een perfect voorbeeld daarvan is de vaccin-industrie. Wat de meeste mensen niet weten is dat als er iets fout gaat met een injectie en er ontstaat vac­ci­na­tie­scha­de of een verlamming of zelfs de dood, het farmaceutische bedrijf niet aan te pakken is. In goed Nederlands: de ouders zijn verantwoordelijk.

Hebben we vaccinaties echt nodig?
Of betreft het hier een briljant businessmodel van de 4 grootste vaccinproducenten ter wereld: gezonde baby’s van een paar maanden oud als klant krijgen en je hele leven als klant houden?
Je kan je afvragen waarom we kleine mensjes inspuiten met diverse chemische cocktails - en het wor­den er steeds meer. Sommige mensen ant­woor­den dan dat het nodig is om ziekten te voorkomen. Maar wat is er verkeerd aan het krijgen van een aantal kinderziekten om je immuunsysteem de rest van je leven te versterken? Vele van onze lezers hebben vroeger rodehond, de bof en/of de mazelen gehad.
Als iemand zich in de geschiedenis verdiept en niet stomweg de media, de overheidspropaganda of een doktor gelooft, kan hij of zij ontdekken dat 9 van de 10 infectieziekten al 'verdreven’ waren door schoon water, hygiëne, etc, voordat de overheid eind jaren 50 van de vorige eeuw met het vac­ci­na­tie­pro­gram­ma begon.
Al bijna 2 generaties weten we niet beter of je gaat met je baby naar het consultatiebureau om je kleine te laten inenten. Dan met negen jaar op herhaling en nu behalve de meisjes ook de jongens op 12-13-jarige leeftijd voor de HPV-vaccinatie.
Ook de bedrijven waar de vaccins worden bedacht en geproduceerd worden moeten creatief zijn en met groei en hun aandeelhouders bezig zijn.
Maar nogmaals, je kan je afvragen of het wel ethisch is om mensen die je geloven in te spuiten met chemicaliën. Of het nu baby’s zijn, jongens en meis­jes van 12 of de ouderen onder ons.

Zeer recent stond er een artikel online met de kop: “Jonge ouders twijfelen massaal aan inenten.” Lees het zelf en klik hier.
Iemand die al veel langer haar twijfels had is Door Frankema. Ruim achttien jaar geleden besloot zij haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordelen. Vaccins zijn er toch om kinderen te beschermen? Het was voor haar het begin van een langdurig on­der­zoek om de feiten op een rij te krijgen. Feiten als:

  • Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
  • De voorlichting is uitermate eenzijdig.
  • Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk on­der­zoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
  • Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door Frankema besloot de resultaten van haar zoek­tocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde tot een lawine aan reacties. Vac­ci­na­tie­scha­de bleek een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen.
Van haar boek Vaccin vrij! is in­mid­dels al de 3e druk verschenen. Door Frankema schrijft zoals ze spreekt: helder, enthousiast en met kennis van zaken. Ze rekent af met mythes over veiligheid, effectiviteit en onafhankelijk on­der­zoek.

We bevelen het van harte aan; het is ontstaan uit onafhankelijk on­der­zoek, de auteur is door geen een belangengroep of bedrijf gefinancierd en het geeft je daarom in­for­ma­tie die veel logischer is dan de propaganda-in­for­ma­tie van de overheid.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi week­end, alle ge­zond­heid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Als je bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteun je Earth Matters en onze intentie. Onze hartenrijke dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken.nl


Bekijk ook onze Minidocu HPV vaccinaties: kans op winst door gezondheid


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik heb altijd geweten dat ik voorbestemd was voor iets groots.

Oprah Winfrey, Amerikaans televisiepresentatriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.