Geef water zijn oorspronkelijke vitaliteit terug

Water Altai

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5563
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen, Gezondheid, Water

(Earth Matters Shop) Water bevat van oorsprong vitaliteit, zoals in stroompjes hoog in de bergen. Leidingwater heeft vele behandelingen ondergaan en een lange weg afgelegd voordat het bij u thuis uit de kraan komt. Hierdoor heeft het water een groot deel van zijn oorspronkelijke vitaliteit verloren.

Geef water zijn oorspronkelijk vitaliteit terug

De Aqua Optimizer® geeft de oorspronkelijke energie die in water hoort eraan terug. Deze hernieuwde eigenschappen van het water zult op verschillende manieren merken.

Installatie van de Aqua Optimizer®

De Aqua Optimizer® bestaat uit twee halve schalen die energetische informatie bevatten. Deze twee schalen plaatst u rondom de waterleiding, op een punt dicht bij de watermeter. Doordat de Aqua Optimizer® de waterleiding precies omsluit, geeft het zijn energetische informatie af aan het water dat door de leiding stroomt. Dit water wordt hierdoor teruggebracht in de energetische vorm die het van oorsprong heeft. Het resultaat is gevitaliseerd, gestructureerd energetisch water met een hoge levensenergie.

Toepassing

Als u de Aqua Optimizer® plaatst op de hoofdleiding in uw woning, dan heeft u in uw hele huis en tuin profijt van het gerevitaliseerde water. Dit water kunt u drinken, mee koken, mee douchen en ook de planten en uw groentetuin mee water geven. In de tuinbouw en agrarische sector wordt de Aqua Optimizer® toegepast om de kwaliteit van het water voor de planten en dieren te verbeteren. De Aqua Optimizer® werkt ook preventief bij legionella en wordt daarom toegepast in zwembaden, hotels en andere publieke voorzieningen.

Testimonials

“Na jaren van twijfel en alle verhalen die de ronde gaan over watervitalisatie, heb ik de stap genomen om bij Morgenisnu een vitalisator aan te schaffen. Mede door de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Al na een week begonnen wij te merken dat het water minder hard werd. Nu na circa driekwart jaar is het duidelijk waarneembaar dat de kalkafzetting is afgenomen en douchen aangenamer is. Ook de smaak van het water is zachter geworden. Al met al kan ik verklaren dat het echt werkt en zelfs mijn vrouw, die er zeer kritisch tegenover stond, erkent dat het werkt.” – Michel Eugster, Bladel

“De Aqua Optimizer voegt energie, of noem het informatie toe aan het water dat er doorheen stroomt. Levende systemen gaan hier beter door functioneren. Dat merkte ik aan de smaak van het water: het smaakt zachter en je kunt er makkelijker veel van drinken. Water drinken staat niet meer tegen en brengt m’n darmen niet meer van streek.
In mijn laboratorium voor de land- en tuinbouw zag ik ook dat gevitaliseerd water de plantengroei zeer positief beïnvloedt.” – Karel Eigenraam, adviseur bodemleven, Hilversum

Voordelen van de Aqua Optimizer:

 • het water smaakt beter, helderder, voelt zijdezacht aan;
 • het is energetisch gezuiverd;
 • beduidend minder, tot geen kalkaanslag;
 • levenslange, onderhoudsvrije werking;
 • geen drukverlies in de waterleiding;
 • krachtige werking (hoge levensenergie, ver boven de 2.000.000 Bovis-eenheden);
 • het geheugen van het behandelde kraanwater bevat geen belastende informatie;
 • eenvoudig zelf om de waterleiding te monteren, geen zaag- of soldeerwerk;
 • door compacte vormgeving passend in elke woning of op elk watersysteem;
 • wordt toegepast in woningen, kantoren, zwembaden en in de glastuinbouw;
 • niet goed (tevreden), geld terug garantie tot 30 dagen na levering;

Gebruikers melden dat zij na montage van de Aqua Optimizer geen eczeem, huidirritatie, droge huid, jeuk of huiduitslag meer hebben; De Aqua Optimizer® geeft het water zijn oorspronkelijke levendigheid terug.

Geschikt voor leidingmaat: 15mm t/m 22 mm

Verhuisgarantie:

Mocht de Aqua OPTIMIZER bij een toekomstige verhuizing niet in de nieuwe woning passen dan ruilen we deze gratis om voor een passende versie. Deze verhuisgarantie is geldig tot en met een (leiding-) buitendiameter van 28 mm en geldt voor alle geleverde toekomstige Aqua OPTIMIZER’s.

Download hier de folder over watervitalisatie

Nu bij Earth Matters Shop met 10% lezerskorting (tot 21 oktober 2018):

 • van € 545,- voor € 490,-

 • Gratis bezorging 
 • Een gezond cadeautje bij je bestelling
 • Milieuvriendelijk verwerkt en ingepakt

Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De mens begrijpt een waarheid pas grondig wanneer hij ertegen heeft gestreden.

Ralph Waldo Emerson, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.