Centrum ‘t Hofje / Seminar GNM / Wim Hof Methode / Energetische Massage

Natuurvoeding 't Hofje

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3670
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Natuurvoeding t Hofje

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Gezondheid

(Natuurvoeding ‘t Hofje | Agenda-item) ’t HOFJE presenteert weer inspirerende lezingen, seminars en workshops! Voeding is meer dan dat wat door de mond gaat! In Maart is er het 3 daagse seminar van de German New Medicine. Thema: ‘DE HERSENCONSTELLATIES; GEDRAGSVERANDERING, PSYCHIATRIE 2.0’

GERMAN NEW MEDICINE, de Germaanse Nieuwe Geneeskunde, is de naam van het levenswerk van een geniaal Duitse internist, theoloog, uitvinder. Dr. Ryke Geerd Hamer is in juli jl. overleden op de leeftijd van 82 jaar. Hij is de afgelopen 35 jaar gedemoniseerd, bedreigd, achtervolgd en heeft gevangen gezeten. Op zich al reden om zijn werk te bestuderen! Waarom was zijn werk zo bedreigend voor de gevestigde orde?

Dr. Hamer kon hard wetenschappelijk bewijs leveren dat alle ziektes, inclusief kanker en de zogenaamde psychiatrische aandoeningen de ‘genezende fase’ zijn van overlevingsprogramma’s, ingebouwd in elke cel vanaf het moment van conceptie. Deze overlevingsprogramma’s zorgen voor razendsnelle aanpassingen in de weefsels van ons lichaam, afhankelijk van hoe wij een situatie, conflict of trauma waarnemen. In de natuur gaat het om letterlijke bedreigingen, zoals een stuk bot dat vastblijft steken in de keel van bijvoorbeeld een wolf, als een reetje van haar kudde verdwaalt, of als een damhert zijn territorium niet kan terugwinnen. Bij de mens gaat het meestal om figuurlijke situaties, die wij als (levens)bedreigend ervaren waarbij onze psyche, hersenen en organen als één lichaam samenwerken.

In de natuur leeft alles in een symbiose. Waarom zou dat anders zijn bij de mens? Ons lichaam is geen oorlogsveld en het valt zichzelf niet aan. Als wij deze nieuwe geneeskunde begrijpen dan is behandeling en therapie bij ziekteklachten een zachtaardige en begripvolle ondersteuning van het proces.

De behandeling sluit de reguliere geneeskunde niet uit in ernstige ziektegevallen maar met kennis van Dr. Hamers werk is er inzicht, is er geen plaats voor angst. Begrip is een heel belangrijke eerste stap!
Informatie: http://learninggnm.com/documents/videos.html

GNM SEMINAR ‘DE HERSENCONSTELLATIES; GEDRAGSVERANDERING, PSYCHIATRIE 2.0’

Volgens het CBS (Centraal Bureau Statistiek) staat Dementie als nummer één op de ranglijst van meest voorkomende doodsoorzaken. Dr. Hamer heeft aangetoond dat gedragsveranderingen en - zelfs wat wij psychiatrische aandoeningen noemen - ook een gevolg zijn van intrinsieke overlevingsprogramma’s. Dementie, bipolaire stoornissen, agressief gedrag, automutilatie en zelfdoding, obsessief gedrag en fobieën, autisme, ADD, ADHD, pedofilie, megalomaan gedrag en meer, zijn volledig te verklaren vanuit de heldere visie en wetenschap van de German New Medicine!

Dit is heel boeiende informatie voor zowel leek als therapeut, een enorme stap vooruit in kennis en inzicht omtrent gedrag in zowel onszelf als de medemens.

Bekendheid met de 5 biologische natuurwetten is wel vereist voor het volgen van de seminar. Zie wederom de website van Dr. Caroline Markolin, www.learningGNM.com of kijk naar ‘events’ op de website voor introductielezingen, http://learninggnm.com/documents/joanne-calendar.php

PLAATS: Centrum Lumos, Rijksweg 141, 9423 PA, Drenthe
WANNEER: Vrijdag 9 maart t/m zondag 11 maart
                     Vrijdag 13:00 uur – 18:00 uur
                     Zaterdag 9:30 uur – 17:30 uur
                     Zondag 9:30 uur – 16:00 uur
KOSTEN: € 200,00 incl. biologische lunch op zaterdag en zondag, koffie, thee, versnapering.
AANMELDING EN INFORMATIE bij Joanne Kersten, [email protected]

Er zijn mogelijkheden tot overnachting in zowel Centrum Lumos als het vakantiepark Drentse Wold op 2,5 km afstand van centrum Lumos. Bijtijdse reservering is dan wel noodzakelijk!

WIM HOF METHODE TRAINING

PLAATS: Natuurvoeding ’t Hofje, Broederstraat 25, 8261 GN, Kampen
WANNEER: Zaterdag 10 Februari,10:00 – 16:00 uur
KOSTEN: € 55,00 incl. biologische lunch en versnaperingen
AANMELDING: [email protected]

Kijk naar www.natuurvoedinghofje.nl voor een overzicht van de events.
 Bron: Natuurvoeding 't Hofje


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik hou vol dat Waarheid een land zonder wegen is, en dat je het niet kunt bereiken via welke weg, welke religie of welke sekte dan ook.

Jiddu Krishnamurti, Indiaas filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.