No Phone |100 dingen die je kunt doen i.p.v. spelen met je telefoon

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4861
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Gezondheid, Bewustzijn

(Succesboeken | Lantaarn Publishers) Look up! We hebben 763 Facebookvrienden, maar zien onze droomvrouw of -man in de trein over het hoofd doordat we de hele tijd op ons mobieltje zitten te staren.

We vegen voortdurend met onze vinger over het scherm omdat we bang zijn om iets te missen, maar daardoor missen we juist het echte leven.

We zitten of staan twee uur per dag naar onze smartphone te staren. We zouden deze tijd ook anders kunnen benutten, bijvoorbeeld voor ontspanning, het bedenken van nieuwe ideeën of voor een gesprek met iemand, zonder daarvoor een mobieltje te gebruiken.

In dit boek staan 100 originele ideeën voor wat we zouden kunnen doen in plaats van de hele tijd op ons mobieltje te tikken.

Overige productinformatie:
96 pagina's
ISBN: 9789463540049
Uitvoering: Hardback
Auteur: Cadeauboeken
Uitgever: Lantaarn Publishers
Prijs: € 8,99
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij 
Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!Bron:
Succesboeken, Lantaarn Publishers, AsapSCIENCE


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet liefhebben zonder jezelf open te stellen, en wanneer je dat doet bestaat de kans dat je eronder zult lijden. Dat is het risico van liefhebben.

Isabelle Adjani, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.