Alternatieve dokters blijven vermoord worden

Ann Boroch

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6690
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid

(WantToKnow | Guido Jonkers) Ann Boroch was medicus en was als auteur bekend geworden van een van haar eerste boeken over de zelfheling. Ze wist zich op jonge leeftijd (24) te genezen van MS en was vanaf die tijd deze ziekte ‘de baas’; meer dan 3 decennia..!

Ze was helemaal gepassioneerd van het onderzoek naar methodes van zelf-genezing.In dat kader was Ann Boroch behoorlijk uitgesproken over veel zaken rondom de gevaren van vaccins en vaccinaties. Ze was activist in de zin dat ze campagne hielp voeren om mensen in hun eigen zelfgenezend vermogen te laten geloven en het vermogen van zelfheling. Dat mensen de producten van Big Pharma zoveel mogelijk zouden moeten afzweren, ten gunste van dat zelfgenezende vermogen van ieder mens.

Zo geloofde ze dat onderwijs op dit vlak van essentieel belang is om lichaam en geest gezond te houden en bij ziekte te genezen.. Met haar opvattingen was ze een doorn in het oog van de grote farmaceuten, die hun miljardenwinsten op hun chemische wonderpillen, -spuitjes en -zalfjes langzaam aan in gevaar zien komen, door de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van bewustwording van gezondheid en genezen. Ann Boroch was daarvan een leidend voorbeeld vooral omdat ze haar informatie gratis beschikbaar stelde via het internet..

Het motief van de moordenaar(s) al na een paar dagen zichtbaar..
Een paar dagen na haar dood blijkt veel van haar in tientallen jaren opgebouwd, baanbrekende onderzoek, van het internet te zijn weggeveegd..! Enkele dagen al ná haar gewelddadige dood. Tja, als je al een motief nodig zou hebben, dan is er hier meteen een aangereikt. Veel van haar professionele websites, die geladen waren met krachtige en potente informatie, zijn offline gehaald. En de krachten achter dit fenomeen zijn ook bezig om haar naam van het internet te gummen..

Zonder twijfel zal ook veel van de omstandigheden van haar dood worden weggehaald. Maar Ann Boroch heeft zich officieel opgehangen in haar garage. Dat blijkt overduidelijk uit het rapport van de lijkschouwer. Noch haar gezinsleden, noch goede vrienden en kennissen hebben ook maar één grond kunnen aangeven, op basis waarvan Ann Boroch zó depressief zou zijn, dat ze zichzelf van het leven zou beroven. En toch heeft ze zich ‘officieel’ opgehangen. Simpel eigenlijk voor derden, zo’n situatie te vervalsen…

Bijna 70 (!!!) holistische artsen hebben nu het leven gelaten in de laatste 18 maanden. We verwijzen je graag naar een uitgebreid hoofdartikel dat we hier op de site plaatsten, en dat je HIER kunt vinden. Al deze artsen stierven onder -tenminste- verdachte omstandigheden, maar altijd aan ‘ongelukken’ of ‘zelfmoord’.. Dankzij het werk van consciëntieuze speurders en onderzoekers, worden enkele van deze gevallen nu onderzocht als mogelijke ‘moordzaken’.. Ieder gezond en weldenkend mens beseft dat hier iets gaande is, dat niet als ‘toeval’ geregistreerd kan worden. Het is voor velen ook duidelijk wie hier achter zitten: Big Pharma heeft haar handschoenen uit getrokken omdat haar toekomst op het spel staat.

Nagalase.. Het mág niet ontdekt worden en bekend worden gemaakt..!
In een interview in het ‘Hagmann en Hagmann-rapport’, had een internationaal erkend expert op het gebied van voeding en gezondheid, dr. Ted Broer, ook werkzaam in Florida, al beschreven, hoe vooruitstrevend het werk van één van de vermoordde en meeste bekende artsen op dit gebied was. Dr. Jeff Bradstreet, want daar hebben we het hier over, werd expliciet door dr. Boer gewaarschuwd, dat zijnontdekking hem in gevaar zou kunnen brengen en mogelijk het motief was om hem te vermoorden. En wat blijkt? Dokter Jeff Bradstreet is dood, vermoord door de ‘lage waterstand in een riviertje’…

Het motief verder in beeld: Alle vermoordde artsen werkten dus aan dezelfde studies..!
De alternatief werkende artsen die verdwenen en of vermoord werden, waren zoals vermeld nauw verbonden met het uitgebreide onderzoek naar de oorzaak van autisme van dr. Bradstreet en dr. Gonzales, volgens dr. Broer. Dr. Gonzales was een beroemde pionier op het gebied van de holistische behandeling van kanker, die duizenden mensen hielp de ziekte te overwinnen met behulp van alternatieve geneeswijzen. Gonzales stierf aan een schijnbare hartaanval, precies een maand nadat het lichaam van dr. Bradstreet was gevonden, drijvend in de rivier. Dokter Boer is een internationaal bekende arts op het gebied van voeding en gezondheid. Hij onthult een mogelijk motief voor de dood van dr. Bradstreet.

Net als Dr. Bradstreet en zijn collega’s ontdekten dat het immuunsysteem waarschijnlijke nadelig beïnvloed wordt door een stof genaamd ‘nagalase’. Dit is een enzym/eiwit dat gemaakt wordt door kankercellen en virussen. Het veroorzaakt het immunodeficiëntie syndroom, dat in verband gebracht wordt met autisme.

Nagalase in extreem hoge doseringen gevonden bij autistische kinderen..!
Dr. Bradstreet en zijn collega’s vonden dat het Nagalase-eiwit niet aanwezig was bij de geboorte,maar op de een of andere manier bij autistische kinderen was ingebracht; Dr. Bradstreet en collega’s hadden het idee, dat dit gebeurde bij de inentingen. Voor zijn dood behandelde dr. Bradstreet 1100 – aan uiteenlopende aandoeningen lijdende patiënten – met de stof GcMAF waarbij in 85% van de gevallen de therapie aansloeg – iets dat als onmogelijk werd beschouwd door de medische gemeenschap.

Na het toedienen van GcMAF (dat geblokkeerd was door nagalase), waren 15% van Bradstreet’s autistische patiënten niet meer autistisch, omdat al hun symptomen compleet waren verdwenen..! Sinds 1990, zijn er 59 studies gepubliceerd over de genezende werking van GcMAF, waarvan 20 betrekking hebben op de behandeling van kanker. Onderzoek doet veronderstellen dat GcMAF ook effectief is bij de behandeling van Parkinson, Alzheimer en reumatoïde artritis en dat het tumoren van borst, prostaat en nieren kan verkleinen.

Eugenics…?
Wij hebben met wanttoknow regelmatig de intentie om artikelen te plaatsen over de ‘kankerindustrie’. Want dat is het geworden voor de medisch-commerciële kant van onze maatschappij. Zonder enige emotie spreken over ‘kankerbusiness’, stuit ons dermate tegen de borst, dat we terughoudend zijn om dit ‘zomaar’ te publiceren. Maar keer op keer worden we, sinds 2008, dat de site in de lucht is, getroffen door de barbaarse, niets-ontziende, fundamenteeel-manipulerende, harteloze krachten-achter-de-schermen, voor wie een dode mens een soort genot is, in de zin van ‘overwonnen gevaar’… Zijn wij mensen, een gevaar voor deze (parasitaire) krachten op Aarde..?

Er is veel op het internet te lezen over de inspanningen van de krachten-achter-de-schermen, om de wereldbevolking in toom te houden. Dat zij met hun egoïstisch-megalomane rijkdom en dito verspilling, degenen zijn, die deze planeet tot een hel kunnen maken, is velen niet duidelijk. Zij herhalen de mantra, die afkomstig is van deze ‘elite’.. ‘Er zijn téveel mensen op de wereld’…. Het inzicht, dat deze planeet ruimte biedt voor wel 20 miljard mensen, is weinigen nog gegeven. En toch is dit het feit dat we onder ogen dienen te gaan zien. We leven in een wereld van kunstmatige tekorten, waarbij 4% van de wereldbevolking, die 90% van de rijkdom bezit. .Amerikanen die een defensiebudget hebben van… US$ 700 miljard… ELK JAAR. Dat is voor iedere wereldburger een bedrag van US$ 100,- Een bedrag waar grote delen van de wereldbevolking maanden van kunnen leven.

Het is de term ‘Eugenics’, waar we hier in onze ogen keihard mee te maken hebben. In simpele volkstermen: het uitmoorden van delen van de wereldbevolking, om de planeet bewoonbaar te houden’…  En dan natuurlijk ‘bewoonbaar’ in termen van de elite. Geloof je niet dat zoiets bestaat, kijk dan eens HIER op de site, naar de verzameling quotes van deze ‘elite’.. Die ongetwijfeld ook gebrainwashed zijn, zoals zovelen op deze Aarde. ‘Haat je medemens, wens hem dood; dan heb jij meer en.. ‘ruimer’ leven’..
Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer de mensen het met me eens zijn, heb ik altijd het gevoel dat ik het bij het verkeerde eind heb.

Oscar Wilde, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.