Een goede gezondheid begint in de darm | de darmreinigingskuur

Darmreiniging

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4309
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid

(Earth Matters | Morgen is nu) Wist je dat je een biofilm hebt van enkele meters in je darmen, dat die niet bevordelijk is voor je gezondheid en dat je daar gemakkelijk van af kunt komen? Arjan Bos van Earth Matters deed de kuur dit jaar 2 keer met significante resultaten. 

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen. De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

(Advertorial)
Voor het maken van deze video is er een uitwisseling geweest in natura.

Naar aanleiding van zijn eigen darmreinigingskuur sprak Arjan Bos met Co van Twillert van Morgen is nu, hij heeft het product na zijn eigen ontdekking geïmporteerd, verbeterd en in de markt gezet. 

In deze korte video krijg je een goed beeld van de werking en de voorbereiding. Mocht je zelf de kuur ook willen doen is er voor Earth Matters lezers een korting van maar liefst 20% tot en met 9 september. Gebruik hiervoor de code earthmatters (allemaal kleine letters en zonder spatie) op de website van Co. Daar staat ook nog meer informatie over de inhoud, het gebruik etc. 

Bron: Earth Matters 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

't Is goed in 't eigen hart te kijken. Nog even voor het slapen gaan, of ik van dageraad tot avond Geen enkel hart heb zeer gedaan.

Alice NahonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.