Leliveld energieplaat tegen straling voor positieve energie in huis - Lamina Radiazione

Leliveld energieplaat

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7168
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water, Voeding, Gezondheid

(Heerlijk Water | Jay Uijttewaal) In dit artikel brengen we de energieplaat onder je aandacht. Het is een super krachtig product dat ik zelf al 10 jaar dagelijks gebruik en al veel mensen heeft geholpen bij het vinden van innerlijke balans.

Advertorial

. Krachtige watervitalisers, waterfilters en goede stralingsproducten vind je ook bij Heerlijk WaterEnergieplaat bestellen

Deze energieplaat (diameter 30 cm) geeft een krachtige energie af die je bewustzijn verhoogt en je lichaam vitaler maakt. De meeste mensen voelen de kracht van de plaat direct. 

Het is belangrijk je te realiseren dat je met de energieplaat niet een statische energie in huis haalt maar een levend bewustzijnsveld. De energieplaat is afgestemd op de kosmos en de aarde en geeft informatie in de vorm van energie door die je bewustzijn verhoogt. Zie de plaat daarom als iets levends dat bijdraagt aan je welzijn.

Degene die de plaat koopt heeft direct een verbinding met de plaat. Verwelkom de plaat door deze bewust en ontspannen vast te houden zodat er een wisselwerking tussen de energie van de plaat en de mensen in de omgeving ontstaat.

Je kunt de werking van de plaat om bijvoorbeeld te aarden versterken door de plaat bewust te bedanken voor zijn aardende werking. Je kunt ook andere intenties nemen zoals balans, verwerking, laten zijn. Dankbaarheid is een creatieve kracht die de onderlinge verbondenheid met elkaar versterkt en onze wensen helpt te manifesteren.

De plaat heeft een aardende natuur; het verbindt de mens met de aarde. Je kunt op de energieplaat gaan zitten of je voeten erop zetten. Verder kun je de plaat gebruiken om de energie te versterken als je met een groep samen bent door er omheen te gaan zitten.

Recente ervaringen
Ik heb nu de energieplaat in huis het lijkt erop dat ik beter slaap ik wil nog wat meer ervaring opdoen om het definitief te kunnen zeggen wel word ik erg rustig als ik in bed lig.

Belinda Essing - 08-07-2017

Ik ben ook erg blij met de energieplaat! Ik leg hem regelmatig op schoot en voel dan de energie duidelijk stromen in mijn benen en voeten. Ook wordt ik er rustiger van. Prima hulpmiddel bij het mediteren! Zelf combineer ik het ook met diverse kristallen, liggend in bed en op schoot, hetgeen nog krachtiger lijkt te zijn.

Twee anderen die recent de energieplaat op hun schoot hadden gelegd voelden ook dat de plaat een fijne uitstraling had.

Hij ligt ook als ik ga slapen onder mijn bed en onderweg in de auto. Soms moet ik hem even wegleggen, dan is het blijkbaar genoeg! Samen met uw Radisafe sticker op mijn telefoon voel ik me beter beschermd tegen straling. Dus bij deze: zeer hartelijk bedankt!

Martine Nijenhuis - 01-05-2017 

Ik heb de energieplaat 2 weken en ik moet zeggen dat het lijkt alsof het helpt , ik ben minder moe en ik ben helderder in mijn hoofd. Ik ben er blij mee!

Carla den Dulk - 30-04-2017

Werking
Door het gebruik van de energieplaat verandert de sfeer van de hele woning ten goede. Dit heeft een positief effect op u. De mens heeft (bewust of onbewust) de neiging zich af te stemmen op, en mee te gaan resoneren met, de meest gunstigste omstandigheden/energie in zijn omgeving. Daardoor voelt hij zich beter in harmonie.

De plaat werkt ook heel krachtig voor het omzetten van aardstralen en laagfrequente straling. Je kunt hem bijvoorbeeld tijdens je werk in de buurt plaatsen in de wetenschap dat de plaat je ondersteunt en straling omzet.

Wij hebben vele positieve reacties ontvangen waarbij diverse effecten werden beschreven. De één krijgt rust, de ander ervaart het loslaten van emoties, weer een ander ervaart een aardende werking. De plaat blijkt op meerdere niveaus te werken.

Toepassingen van de energieplaat.
De plaat kan op verschillende manier gebruikt worden.

 • Hij kan worden gebruikt om edelstenen op te laden en schoon te maken, door deze in de buurt te plaatsen.
 • Hij kan gebruikt worden om onder de stoel op een kussentje te leggen en te mediteren waarbij een aardend effect optreedt.
 • Hij kan in de auto worden geplaatst waardoor je vitaler blijft ondanks alle effecten die autorijden op je heeft (wees hier voorzichtig en zorgvuldig mee).
 • Hij kan worden gebruikt tijdens of als helende behandeling, als je hem in de buurt plaatst van iemand en deze persoon bewust contact laat maken met de plaat heeft diegene de neiging om onverwerkte emoties los te laten en balans te vinden. Als je in de buurt van de plaat ontspannen gaat staan het lichaam gaat vaak schommelen om blokkerende energieën door en weg te laten stromen.
 • De plaat kan je helpen om je bewust te worden van je emoties.
 • De plaat is verbonden met een hoog bewustzijnsveld en geeft de trillingen door die aansluiten bij je eigen bewustwording, daarbij is een zuivere intentie voor groei belangrijk.
 • De plaat kan opgehangen op plaatsen waar hoogfrequente straling het huis binnenkomt en zal de pieken in deze straling die schadelijk voor de mensen zijn ombuigen zodat je er minder of geen last meer van hebt.
 • De plaat neutraliseert ook laagfrequente straling en kan worden neergelegd in een werkomgeving waar veel elektrische apparatuur wordt gebruikt.
 • De plaat neutraliseert ook aardstralen en buigt deze om tot kosmische energie. Er ontstaan dan zgn. zonneplekken waar kosmische energie geïntegreerd is in de aarde.


Plaatsing

De energieplaat werkt het krachtigste als er drie van deze platen in driehoek in huis worden gelegd, dan zal spanning/stress en onrustige energie in de ruimte en straling van ondermeer WiFi worden omgezet.

Een andere mogelijkheid is om bij twee verdiepingen op het middelpunt van elke verdieping een energieplaat neer te leggen of op te hangen.
 
Als er een zendmast in de buurt staat kun je de energieplaat in de baan van deze zendmast neerleggen of ophangen om vroegtijdig de straling te breken/neutraliseren, zodat de straling je lichaam niet kan bereiken. De energieplaat heeft ook een gunstig effect op de lucht in huis.

Basisinformatie:

 • geen onderhoud
 • hoeft niet te worden opgeladen
 • sterke energieverhogende werking
 • de energie van de energieplaat is veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces dat al gaande is.
 • bij bestelling van drie platen krijg je 10% korting
 • op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie mits het product schoon en onbeschadigd blijft. 
 • wordt geleverd met rubberen beschermrand.
 • De plaat moet horizontaal worden geplaatst voor optimale verbinding met de aarde
 • De plaat mag niet plat, verticaal aan de muur hangen. Hij mag wel horizontaal bevestigd via het koord van de plaathouder, in de ruimte hangen.
 • De energie is van zichzelf sterk en er zijn geen edelstenen of iets nodig om de energie van de plaat te versterken.

Energieplaten in een driehoek voor een krachtig energieveld in je huis.
Het blijkt dat het plaatsen van drie energieplaten in een driehoek de energie in je huis aanzienlijk rustiger en veel sterker maakt, er ontstaat een zeer positieve aanwezige kracht. Daarnaast ben je goed tegen straling beschermd. Er ontstaat in het midden van de driehoek dan een soort energieknooppunt, ook wel vortex genoemd. Het is heerlijk om in het midden van deze driehoek te liggen of ontspannen te zitten. 

Integratie van de energieplaat
Een huis is de omgeving waar je samenleeft, dat huis heeft een bepaald energieniveau, een trilling die meestal  niet overal in het huis gelijkwaardig is. De functie van de energieplaat/watervitaliser is het omzetten van negatieve energie in het huis die verstorend werkt.

Vaak integreert de energie van de plaat gemakkelijk. In enkele gevallen vraagt het een aanpassing van je systeem om te wennen aan de nieuwe energie. Er kunnen soms spanningen en/of emoties zichtbaar worden om te worden losgelaten.  Het kan dus enige aanpassingstijd vragen.

Extra meditatie verdieping met de energieplaat
Door jezelf te openen voor wat je voelt, iets helemaal te doorvoelen, doorzien zonder er mentaal mee aan de haal te gaan, transformeer je lage energie naar hogere energie. Er is een principe dat zegt; alles wat volledig wordt ervaren veranderd in rust, geluk, liefde. Je kunt dit toepassen door op de plaat te zitten in meditatie en je aandacht naar je ademhaling te brengen. Als er lastige gevoelens zijn, kun je  deze zo vriendelijk mogelijk zonder verzet in je innerlijke ruimte toestaan. Je zult merken dat ze zachter worden en verdwijnen en je op een diepere laag van bewustzijn, bijvoorbeeld een toestand van vrede of gelukzaligheid terecht komt.

Er worden specifieke helingsrituelen meegeleverdvoor lichamelijk zieke mensen om het genezingsproces te ondersteunen en/of voor mensen die psychisch uit balans zijn of de emotioneel verwaarloosd zijn.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Jay Uittewaal 050 8539686.

 

Bron: Heerlijk Water


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see.

Mark TwainBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.