Groenten

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2449
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid

(Succesboeken | Aerial Media Company B.V.) In dit groot formaat kookboek met prachtige foto's en illustraties presenteert topchef Antonio Carluccio meer dan 120 gloednieuwe recepten met groenten. Groenten in alle soorten en vormen: van blad(gewas), bloem tot peulvruchten, zaden, stengels en wortel. En natuurlijk met de favoriete paddenstoelen van Carluccio. 

Het boek is zeer divers en in alle recepten voor onder andere salades, pasta, gebak, soepen en stoofschotels speelt de veelzijdigheid van groenten de hoofdrol. Toch vergeet Carluccio de vis- en vleeseters niet. En dat alles in de traditionele Italiaanse stijl. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en bevatten de benodigde botanische informatie. 

Voedseltrends 2017: hoofdrol voor groente! 
Steeds meer mensen laten vlees al achterwege bij hun maaltijd en in 2017 gaan we dat veel vaker doen, voorspellen trendwatchers. Groente gaat dit jaar een hoofdrol spelen in de avondmaaltijd.

Overige productinformatie:
ISBN: 9789402602128 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: Antonio Carluccio
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Prijs: € 27,95
Om te bestellen klik hier 

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken, Aerial Media Company B.V., My Kitchen


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stel je voor dat alles een illusie is, dat er niets bestaat? In dat geval heb ik absoluut te veel betaald voor mijn tapijt.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.