Eat right | Een moderne kijk op traditionele kennis over voeding - meer dan 100 recepten

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2302
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Voeding, Gezondheid

(Succesboeken | Spectrum ) Geniet van het ontdekken, bereiden en eten van echte voeding. Geen modieuze diëten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingrediënten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd.

Eat Right is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.

Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven.

Achtergrondkennis bij gezonde voeding-trend.
Voor de liefhebber van moestuinieren, thuisbrouwen en fermenteren.
Meer dan 100 recepten en veel fotografie.

Nick Barnard ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier de regie terugkrijgen over zijn voeding – en zijn gezondheid. Hij richtte met zijn vrouw Rude Health op, een lijn voedingsmiddelen met ingrediënten van oorspronkelijke komaf, waarmee hij vele prijzen won. In dit boek komen zijn liefde voor lekker en natuurlijk eten en zijn aanstekelijke enthousiasme over voedingstradities samen.

‘Wil je leren onthaasten, goed eten en je geweldig voelen? Dit boek wijst je de weg.’ - The Telegraph

'Van de oprichter van cereal-makers Rude Health komt dit verfrissende boek dat focust op de traditionele manier van koken in plaats van een hippe trend te volgen.’ - Daily Telegraph

Overige productinformatie:
ISBN: 9789000355600 
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Nick Barnard
Uitgeverij: Spectrum
Prijs: € 24,99 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor! 


Bron: Succesboeken, Spectrum 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De grootste triomf van de het leven is niet dat we nooit vallen, maar dat we telkens wanneer we vallen weer overeind komen.

Nelson Mandela, Zuid-Afrikaans presidentBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.