Hoe te eten, te bewegen en gezond te zijn! | Je eigen vierstappenplan om er van binnenuit fantastisch uit te zien en je geweldig te voelen

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2525
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Media en agenda, Boeken

(Succesboeken | Paul Chek) De manier waarop we op voedsel, beweging en stress reageren,varieert per persoon, net zoals je vingerafdrukken. Dit boek van fitnessgoeroe Paul Chek, 320 pagina's met honderden full-color foto's en duidelijke uitleg, brengt jouw individuele behoeften in kaart en leert je hoe je met dingen kunt omgaan die jou ervan weerhouden om je op je best te voelen en er op je best uit te zien.

Volg dit bewezen vierstappenplan dat duizenden mensen heeft geholpen om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

  • Leer hoe je je maaltijden samenstelt om je optimale gewicht te bereiken.
  • Leer de waarheid over vetten en oliën, dierlijke producten en granen.
  • Kies een oefenprogramma dat voor jou werkt.
  • Begrijp de enorme invloed die stress op je lichaam heeft.
  • Word ongewenste symptomen, zoals acne, geïrriteerde darmen, zure reflux (maagzuur), een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, gewrichtspijn en meer, door het eten van de juiste voedingsmiddelen en voor jezelf zorgen de baas.
  • Of je nu af wilt vallen, de vorm van je lichaam wilt veranderen, een uitdaging met je gezondheid de baas wilt worden of een al gezonde leefstijl wilt optimaliseren, dit boek zal je leren hoe je je potentieel kunt bereiken!


Over de auteur:
Paul Chek is een holistisch gezondheidstherapeut, een neuromusculair therapeut en een corrigerend en high-performance kinesioloog. Hij heeft een unieke benadering van gezondheid en opleiding ontwikkeld die denkbeelden uit elk van deze gebieden met elkaar verbindt. Al meer dan vijfentwintig jaar heeft hij de levens van talloze mensen van over de hele wereld veranderd.
 
Door het behandelen van het lichaam als een geheel systeem en het vinden van de oorzaak van een probleem, is Paul succesvol geweest waar de traditionele benaderingen het consequent af hebben laten weten. Paul is de oprichter van het CHEK Instituut (Corrective Holistic Exercise Kinesiology), gevestigd in Californië, en het PPS Success Mastery Coaching Program.
Zowel in Nederland als in België zijn er tientallen Chek-practitioners actief die je kunnen helpen het meest optimale uit jezelf en uit dit boek te halen. Voor een lijst van practitioners klik hier.

Hoe te eten, te bewegen en gezond te zijn!Overige productinformatie:
320 pagina's 
ISBN: 9789079872954 
Uitvoering: Hardcover 
Auteur: Paul Chek
Uitgever: Succesboeken
Prijs: € 49,95 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen.

Miranda SwinkelsBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.