23-24 augustus 2014 | Het ‘stoere vrouwen’-weekend, kom je ook?

Drs. Rauni Kilde

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7972
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Project Camelot, Mind control, Media en agenda, Agenda

(Want to Know) Wie heeft werkelijk de touwtjes in de handen achter de schermen van het wereldtoneel? Is er een ‘Secret Space’-programma? Bestaan UFO’s en buitenaardse beschavingen? Hoe zit het met zogenaamde ‘chemtrails’ en ‘weather engineering’? Wat is er aan de hand met onze voeding? Wat zijn de grootse geheimen die ons worden onthouden en met welk doel? Welk scenario’s staat de mensheid mogelijk te wachten? Willen wij dit weten en zijn we bereid er wat aan te doen? Wat is onze rol, onze verantwoordelijkheid?

Kunnen wij het tij keren en is daar misschien minder voor nodig dan wij denken? Al dit en meer komt aan bod in het weekend van 23 en 24 augustus onder andere om je deelgenoot te maken van de werkelijke werkelijkheid, diverse zogenaamde ‘black projects’, de ware machten en krachten achter de schermen van het wereldtoneel, het ware gezicht van de farmaceutische – en voedingsindustrie, het ‘Secret Space’-programma, de aanwezigheid van buitenaardse intelligenties, mind control programma’s, maar ook eenheidsgerichte oplossingen voor het wereldwijde scenario wat achter de schermen wordt uitgerold over een grote (maar steeds kleiner wordende) groep onwetende burgers…

Wij haalden twee ‘stoere’ vrouwen naar Nederland om jou verslag te doen van hun diepe kennis, intense ervaringen en heldere inzichten in deze materie. Kerry Cassidy van ‘Project Camelot’ en Dr. Rauni Kilde uit Finland, aangenaam! Ieder van deze vrouwen zal een dag voor haar rekening nemen om hun presentatie te geven over hun visies en ervaringen met de werkelijke werkelijkheid..

En natuurlijk: na afloop van elke presentatie, maar vooral na afloop van deze boeiende dagen (die los bij te wonen zijn) is er ruim de tijd om te discussiëren, vragen te stellen en suggesties/oplossingen op de sprekers af te vuren tijdens het afsluitende interactieve ‘Questions & Solutions’ deel, dus schroom niet om dan jouw vragen, zienswijze of oplossingen naar voren te brengen. Het doel van beide dagen is namelijk niet alléén om het echte nieuws te brengen en bewust te maken, maar vooral ook om samen vanuit een eenheidsgerichte aanpak aan oplossingen te werken en elkaar steun te bieden!

Samen met Centrum Zonnewijzer van John & Renske Consemulder, organiseren wij in het weekend van 23 en 24 augustus een bijzondere meeting met twee ‘stoere vrouwen’. We hopen dat je komt, want we hebben ons best gedaan een boeiend programma te presenteren, samen met deze twee toppers. Deze twee vrouwen zijn werkelijk pioniers in hun vak, en vanuit die expertise zullen ze hun verhaal met je delen.

Wie zijn deze Dr. Rauni Kilde en Kerry Cassidy?
Allereerst stellen we graag Dr. Rauni Kilde aan je voor. In november wordt ze 75, maar haar werklust, noch haar helderheid is er niet minder op geworden. Haar leeftijd brengt een indrukwekkend arsenaal van kennis, ervaring en inzichten met zich mee. Dr. Rauni Kilde heeft een leven achter de rug als zeer ervaren arts, diplomaat en minister van Gezondheidszorg in het Finse Lapland. En Dr. Rauni Kilde heeft daarbij ‘zomaar’ een verhaal!

Haar relaas is méér dan waardevol, bijvoorbeeld over de manipulatieve zaken rondom de H1N1-griep, de Mexicaanse griep, waarvoor ze als één van de eersten waarschuwde dat het een hoax was! We plaatsen hier op de site al enige artikelen van haar. Dit is wat ze daarin (2009) zei over de farçe, die heftig tot ‘Mexicaanse griep’ was gebombardeerd. (Hier)

“De Mexicaanse griep’ is volledige onzin. Klinkklare en complete nonsens. Weet u, het is niet die Mexicaanse griep die gevaarlijk is, maar het zijn de vaccins! Omdat het vermoedelijk niet alleen gaat om het varkensgriepvirus alléén. Het is een menselijk virus vermengd met vogelgriepvirus en varkensgriepvirus.

En de achterliggende gedachte is duidelijk: we hebben te maken met de reductie van de wereldbevolking – dit vaccin is namelijk zeer giftig – en ook om vele miljarden te laten verdwijnen in de zakken van de mensen die ze produceren. Rumsfeld is zelf eigenaar van een groot farmaceutisch bedrijf. En omdat ze proberen de wereldbevolking te reduceren, zijn ze begonnen met te zeggen dat kinderen en zwangere vrouwen het eerst moeten worden gevaccineerd. Ze elimineren indirect de volgende generatie.”

Het zijn geen woorden om mis te verstaan. Voor Dr. Rauni Kilde is angstgedreven politiek uit den boze en daardoor was ze in staat afstand te nemen van gebaande paden, die ook zij geacht werd te lopen. Ze kijkt met interesse naar zaken die de publiciteit niet, of niet helemaal halen, terwijl het vaak fundamentele informatie is! We laten deze vrouw haar verhaal aan jou vertellen.

Inderdaad, over de machten achter de schermen, de proeven met mindcontrol, menselijke kracht en de ontwikkelingen in de geneeskunde, die steeds minder haar basisdoel bereikt: zorg voor de medemens. Dr. Rauni Kilde vertelt niet alleen het medische verhaal, maar plaatst álles in een groter perspectief, waarbij ze de ‘buitenaardse agenda’ tevens als essentieel onderdeel van haar presentaties meeneemt!

En natuurlijk wordt Dr. Rauni Kilde door sommigen weggezet als ‘psychotisch’ en als ‘fantast’. Maar geloof ons: jij kunt dat het beste zélf uitmaken, wat jij daarvan terugziet in haar gedrag en relaas, wanneer je naar het interview kijkt dat John Consemulder met haar had in Amsterdam in 2011.Dan stellen we Kerry Cassidy graag aan je voor.
Mocht je Kerry nog niet kennen, en haar partner Bill Ryan, beiden werkzaam in hun ‘Project Camelot’, dan stellen we haar graag even voor. Kerry Cassidy is documentairemaakster en onderzoeksjournalist, die in 2006 de samenwerking met Bill Ryan aanging (zie hieronder over het ontstaan van ‘Project Camelot’). Alleen of samen met Bill reist ze de wereld over, om interviews af te nemen van met name klokkenluiders, die hebben gewerkt of nog steeds werken aan top-secret-projecten.

Het gaat daarbij over geheime ruimteprogramma’s, vrije-energieprojecten, ET-contacten, valsevlag-operaties, etc. etc. Kerry is ook uitermate ervaren als remote viewer en heeft hoog-intuïtieve gaven. Ze besteedde jaren aan het bestuderen van occulte onderwerpen en studeerde Oosterse filosofie. Tijdens diepe meditaties heeft Kerry sinds haar 20ste jaar al intense ervaringen achter de rug, die haar helpen om de wereld om haar heen, in ‘groter perspectief’ te zetten.

Kerry Cassidy spreekt op congressen over de hele wereld en presenteert voor ‘Project Camelot’ internet-radio-interviews. Haar blog is veelgelezen, door mensen over de hele wereld en daarnaast produceert ze ook congressen en conferenties over de hele wereld, onder het handelsmerk ‘Awake en Aware’ (Wakker en Bewust).

Ze heeft in de loop der tijd een soort gueriilla-wijze van interviewen bedacht en toegepast, om de personen die ze interviewt in een menselijke dynamiek, als het ware toch het vuur aan de schenen te leggen, zodat waarheid en eventuele leugens snel hun contouren tonen. Of dat de geïnterviewde ‘slechts’ zijn theorieën aan het verkondigen is.

Sinds de oprichting van ‘Project Camelot’, is inmiddels een archief ontstaan van zo’n 400 uur audio- en video-opnames. Het YouTube-kanaal van ‘Project Camelot’ heeft inmiddels zo’n slordige 85.000 abonnees en de video’s genereren tussen de 200.000 en 300.000 kijkers per video!

Kerry is afgestudeerd op Engelse letteren op de Sonoma State Universiteit en is daarnaast afgestudeerd op het UCLA-Anderson School of Management Executive Program. Ze heeft 19 jaar in Hollywood gewerkt voor verschillende studio’s, talentenscouts en onafhankelijke filmproductiemaatschappijen, voordat ze met ‘haar’ Project Camelot begon.

kerry cassidyOver de naam ‘Project Camelot’
Dit is de naam van het samenwerkingverbond dat Bill & Kerry zijn aangegaan. Deze naam is zoals je vermoedt, gebaseerd op de legende van King Arthur en de Ronde Tafel-ridders. Terwijl ze een weekend doorbrachten in het Engelse plaatsje Tintagel, waar het slot van Arthur gelegen zou hebben, kwamen Bill & Kerry op het idee hun krachten te bundelen en ruimte te maken voor een samenwerking, die grensverleggend zou bijdragen aan bewustwording in de wereld. En aldus geschiedde!

Sinds die samenwerking blijkt ‘Project Camelot’ een leider te zin op het gebied van verklaringen van klokkenluiders die zorgden voor indrukwekkende inkijk in de verborgen agenda van de krachten achter de schermen. Kerry en Bill reisden voor dit doel de hele wereld over en ongetwijfeld heb je hun belevenissen rondom ons artikel over teleportaties naar Mars hier gezien.

Programma:
Programma Dr. Rauni Kilde
zaterdagmiddag 23 augustus 12.00 tot 17.00 uur
(incl. pauze en live muziek en afsluitende dialoog):

1. The Biggest Secrets in the World: MindControl and the Future of Mankind
2. Food and Weather as Weapons, MicroChipping the Global Population (UN Depopulation Agenda)
3. There is No Death: Out of Body and Near Death Experiences and Cosmic Contact (Trips to the Moon, Mars)

Programma Kerry Cassidy
zondagmiddag 24 augustus 13.00 tot 17.00 uur
(incl. pauze en live muziek en afsluitende dialoog):
1. Project Camelot
2. Black Projects: Follow the Money
3. Kundalini and Ascension
4. Secret Space Program
5. The ET-Situation

Waar is het en wat zijn de kosten?
De beide presentaties worden gehouden op de locatie van ‘Centrum Zonnewijzer’, op de Bedrijvenweg 24 in De Kwakel vlakbij Aalsmeer.
De Entree bedraagt € 25 per dag p.p. en als je voor beide dagen ineens boekt, dan betaal je € 40,-

Wil je je opgeven?
Vul dan het formulier in op deze website en verstuur het door op de ZEND-knop te klikken, na invullen. Maak tevens het bedrag over van jouw keuze (€ 25,- voor individuele lezing of € 40,- voor beide lezingen) op rekening en ten name van: Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede
Bankrekening NL35 INGB 0004 3131 74 en BIC INGBNL2A

Let wel, boek je voor 1 dag, dan svp vermelden welke dag dat je wilt komen: ‘zaterdag’ of ‘zondag’..!!

Bron: Want to KnowGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

The love your withhold, is the pain that you carry. Lifetime after lifetime.

Alex CollierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.