Door 10 minuten van je dag uit te trekken als Earth-Matters vrijwilliger draag je in belangrijk mate bij aan bewustwording en verandering

Earth Matters vrijwilliger

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


Earth Matters dankt en verwelkomt de 2.141 nieuwe abonnees die zich in het afgelopen jaar hebben opgegeven voor een gratis abonnement op onze Nieuwsbrief. We danken iedereen die in zijn omgeving vrienden, familie en collega’s heeft aangemoedigd om onze informatie te ontvangen en op de hoogte te blijven! Bij Earth Matters kun je terecht voor eerlijke, objectieve informatie over een breed scala aan onderwerpen. Van vrije energie tot raw food, van Tantra tot de economische crisis, van Satsang tot graancirkels en nog heel veel meer (144 categorieën!). Het is inspirerend om te zien hoe velen hun betrokkenheid tonen in de strijd tegen de desinformatie die afkomstig is van de populaire media, door het lezen en delen van de artikelen en video’s van Earth Matters!

Met enige regelmaat krijgen we, hetzij kritisch, hetzij prijzend, de vraag ”wat kan IK doen”? Inderdaad, analyse en onderzoek zijn van het grootste belang bij het formuleren van een plan van aanpak, en het is nodig na te gaan hoe we de volgende stap kunnen zetten om bewustzijn te verspreiden. Enerzijds om inspirerende en informatieve artikelen te delen, anderzijds om daarmee te laten zien dat we weigeren om nog langer geëxploiteerd en bedrogen te worden.

De NAVO beweert bijvoorbeeld oorlogen te voeren “uit naam van de bescherming van mensenrechten”. Of de opmars van koolstofvaluta en Smart Grids (Intelligente Energienetwerken).  We weten de agenda en kunnen de verhalen erover als propaganda ontmaskeren, het is pure desinformatie, en hoe meer mensen dit begrijpen, hoe beter we voorbereid zijn om een betekenisvolle verandering tot stand te brengen om deze misdrijven tegen de mensheid, zogenaamd namens ons uitgevoerd, te voorkomen.

En oplossingen zijn er allang! Als we kijken naar het energievraagstuk is er bijvoorbeeld Keshe met dé technische en medische revolutie: X Plasmatechnologie binnen handbereik van de gewone burger! Er is een borstkanker doorbraak (waar sommige deskundigen boos van worden) en een een simpele instant genezing van verkoudheid. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de meer dan 4.000 artikelen die nu op Earth Matters staan.  

Dus wat kan je, als lezer van Earth Matters en van andere alternatieve media, bijdragen aan deze strijd? Kijk eerst naar het Grote Gebeuren; begin dan klein, begin plaatselijk, begin met het worden van Earth Matters Vrijwilliger!

Sta eens stil bij de tijd die je besteedt aan het lezen van het nieuws om geïnformeerd te blijven. Vraag je daarna af of je 10 minuten extra zou kunnen uittrekken om het volgende te doen:

  • Pik er een artikel uit van een bepaalde dag dat je echt aanspreekt, en stuur dat door naar de mensen van je email-adressenbestand. Schrijf er een commentaar bij, als je je sterk bij dat onderwerp betrokken voelt.
  • Als je door verscheidene media-sites browst, zowel onafhankelijke, als commerciële, (weten wie er achter die laatste sites zit is cruciaal), laat dan je mening gelden in het commentaar-gedeelte, of plaats er een link bij naar een artikel van Earth Matters dat verband houdt met hetzelfde onderwerp, zodat anderen een beter inzicht krijgen.
  • Heb je een blog? Plaats Earth Matters in je keuzemenu, en moedig je lezers aan om de website te bezoeken door het plaatsen van je favoriete artikelen en video’s.
  • Heb je een profiel op Facebook? Twitter? Wij ook! Maak contact met ons en stel anderen voor dat ook doen.
  • Heb je geen zin om tijd te verspillen om online te zoeken naar onderwerpen die je interesseren? Meld je dan aan voor onze GRATIS Nieuwsbrief, dan krijg je de informatie rechtstreeks in je brievenbus. Laat je vrienden weten dat deze dienst ook voor hen ter beschikking staat. (Het is ons streven om in 2012 5.000 nieuwe abonnees te verwelkomen!).

Door 10 minuten van je dag uit te trekken als Earth Matters vrijwilliger, zet je een belangrijke volgende stap in de strijd tegen de leugens van de pulpmedia, en maak je het de zittende machthebbers lastiger om de massa’s te exploiteren, de 99%, degenen die geloven in een controleerbare democratie, en in een niet door winst gedreven imperialisme. Daarnaast is het ook gewoon heerlijk om elkaar te inspireren en te herinneren dat het wél kan! We are the ones we've been waiting for!

We geloven dat we sterker worden als ons aantal groeit, laten we dus nu naar een hogere versnelling opschakelen!


Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Voor mij is elk uur van de dag en de nacht een onuitsprekelijk en perfect wonder.

Walt Whitman, Amerikaans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.