Uitzonderlijke lichtfenomenen in het bos (prachtige video!)

Kikker

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2237
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Media en agenda, Kunst, Earth Matters | diversen, Inspiratie

(Earth Matters) De natuurlijke schoonheid van planten, schimmels, hout en insecten accentueren door er licht op te projecteren. Geïnspireerd door het fenomeen ‘bioluminescentie’ brachten Tarek Mawad en Friedrich van Schoor op uitzonderlijke manier hun liefde voor het bos tot uiting.

Bioluminescentie is een chemische reactie waardoor levende organismen licht uitstralen. Ze hebben maar liefst zes weken lang in het bos gebivakkeerd, met deze bijzondere film als resultaat. Kijk, en verwonder… (met daaronder de behind the scenes video)

Projections in the Forest from 3hund on Vimeo.

-

Behind the scenes - (Projections in the Forest) from 3hund on Vimeo.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.