Dit is de allergezondste Spirulina ter wereld!

Gezondste spirulina ter wereld

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1360
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Supplementen, Earth Matters | diversen

(Earth Matters Shop) De koning van de blauwgroene alg: Spirulina Pacifica Hawaii. Spirulina kent inmiddels iedereen die met gezondheid bezig is we inmiddels allemaal. Een positieve ontwikkeling, toen wij ruim 10 jaar geleden begonnen met de verkoop ervan wist bijna niemand wat het was. Inmiddels gebruiken veel Nederlands het elke dag. De blauwgroene alg is een hoogwaardige bron van eiwitten en vele belangrijke fytonutriënten. Het is tegenwoordig in veel (online) winkels te kopen. Maar helaas is de ene Spirulina de andere niet. Wij zijn op zoek gegaan naar de allerbeste Spirulinater wereld. En die hebben we gevonden!

Superieure Hawaiiaanse Spirulina van Nutrex

We hebben het dan over de Hawaiian Spirulina Pacifica van het merk Nutrex Hawaii. Deze superieure stam staat bekend om zijn uniek hoge voedingswaarde. Je verwacht dat Spirulina altijd dezelfde hoeveelheid aan voedingswaarde fytonutriënten bevat, maar dat is helaas niet het geval. Daarnaast bevat goedkope Spirulina vaak grotere hoeveelheden aan zware metalen, schadelijke bacteriën en microcystines. Stoffen die een nadelige invloed op je gezondheid kunnen hebben.

Bij Nutrex Hawaii is dat zonder twijfel anders - dit hebben we uiteraard gecontroleerd aan de hand van certificaten en analyses. De Spirulina van Nutrex is op natuurlijke wijze gekweekt aan de zonnige kust van Hawaii. De kwekerij van Nutrex is al sinds 1984 in gebruik voor deze geweldige Hawaiian Spirulina. Hierdoor is deze Spirulinastam simpelweg geëvolueerd naar een nutritioneel superieure soort doordat het al meer dan 35 jaar continu in de warme Hawaiiaanse zon groeit in dezelfde kwekerij.

Wijze van kweken maakt het verschil

De Sprirulina van Nutrex is gekweekt met 100% ocean water. Dit water is verzameld uit de ongerepte wateren rondom Hawaii. Zowel het water aan het oppervlak als de diepste wateren (tot 600 meter diep) zijn gebruikt voor het kweken van de Spirulina. Het ocean water wordt grondig gefilterd door lavasteen en daarna toegevoegd aan de vijvers met Spirulina. Hierbij wordt het water helemaal schoon gemaakt waardoor het vrij is van verontreinigingen en zware metalen. Door het pure ocean water wordt de Hawaiiaanse Spirulina verrijkt met maar liefst 94 mineralen en sporenelementen. De Spirulina is dan ook bijzonder rijk aan magnesium, mangaan, vitamine K1, K2 en B12 en de krachtige fytonutriënten GLA, SOD en phycocyanine.

Na het kweken wordt de Spirulina van Nutrex op hoogwaardige wijze verwerkt. Het droge van deze Hawaiian Spirulina Pacifica wordt namelijk gedaan met Nutrex' eigen gepatenteerde Ocean Chill Drying™-systeem. Deze methode voorkomt oxidatie en schade aan carotenoïden, enzymen en andere kwetsbare voedingsstoffen, zoals bij 'normale' droogmethode. Het Ocean Chill Drying™-systeem droogt de Spirulina in slechts 3-7 seconden, waardoor de hoogwaardige voedingswaarde behouden blijven. Vervolgens wordt het net zo snel verpakt, waardoor de Spirulina net zo vers bij de ons aankomt als de dag waarop het is geoogst.

Volledig natuurlijk en milieuvriendelijk gekweekt

Nutrex Hawaii is de enige microalgenkwekerij die zich bevindt in een BioSecure Zone. Dit is een zone waarin het gebruik van schadelijke pesticiden en genetisch modificatie compleet verboden is. Dit heeft als grote voordeel dat de Spirulina 100% natuurlijk is en geen schadelijke of chemische stoffen bevat. Het is ook belangrijk voor de natuur, door natuurlijke productie ontstaat er geen landerosie of watervervuiling. Deze super gezonde Spirulina is dus goed voor zowel mens als natuur.

Vanaf nu is de Nutrex Hawaiian Spirulina Pacifica bij ons verkrijgbaar. Zowel in poeder als in tabletten van 500 en 1000 mg. Kies alleen het allerbeste voor je gezondheid!

Bron: Earth Matters Shop


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De historische groei van de mensheid kan, alles bijeen genomen, worden samengevat als en opeenvolging van overwinningen van het bewustzijn op blinde krachten - in de natuur, in de samenleving, in de mens zelf.

Leon Trotski, Russisch staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.