Acupunctuur zonder naalden

Hua Han

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2688
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Oosterse geneeswijzen, Genezing, Earth Matters | diversen

(Earth Matters Shop) Oor-acupunctuur bestaat in het Westen sinds 1957 toen de Franse dokter Paul Nogier in het oor meer dan 300 reflexpunten in kaart bracht. Hij behandelde al met succes uitstralingspijnen bij diverse patiënten. Het oor is dus in feite een microsysteem van de reflexpunten op het totale lichaam en op deze manier kan stimulatie van oor-acupunctuurpunten een rechtstreekse invloed hebben op bepaalde hersenzones waardoor een pijnvermindering optreedt. In Azië is het toepassen van oor acupunctuur de normaalste zaak van de wereld, in Europe is het schoorvoetend in opkomst aan het komen.

Het behandelingsprincipe van de Hua Han technologie is gebaseerd op het recent wetenschappelijk onderzoek dat aantoonde dat de elektrische weerstand van een oor-acupunctuurpunt bij ziekte of pijn tussen de 10 en 50 keer lager ligt dan in gezonde toestand.

Dat betekent dus dat bij een verstoring van een bepaald orgaan, weefsel of gewricht deze verstoring ook te meten zal zijn in het oor. De Hua Han meet en reguleert deze verstoringen automatisch: de oor-acupunctuurpunten met een lagere weerstand (= bij ziekte of pijn) worden gedetecteerd door het apparaat en er wordt automatisch een stimulus gegeven om de normale elektrische weerstand in het oor opnieuw te bereiken. Op deze manier wordt het lichaam opnieuw geregulariseerd en kunnen je klachten verdwijnen.

Wat krijg je allemaal:

Je ontvangt bij aanschaf van de Hua Han Oor-acupunctuur stimulator een koffer met de volgende inhoud:

  • Hua Han stimulator
  • Headset, verstelbaar
  • in-ear pads
  • 2 sets plak electrodes
  • vervangbare plakstrips

Hua Han tijdelijk van € 249 voor € 99

Bron: orongo.nl

  

  


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Verander je wonden in wijsheid.

Oprah Winfrey, Amerikaans televisiepresentatriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.