Inzicht in je stofwisselingstype, belasting van zware metalen en mineralen niveaus met de haartest

Haartest

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2535
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen, Gezondheid

(Earth Matters) De haartest is een uitgelezen manier om tekorten aan mineralen en/of belasting van zware metalen in kaart te brengen. Je haar is tijdens de groeifase via de haarwortel aangesloten op de bloedsomloop en de in het bloed circulerende stoffen worden in de haarcellen opgeslagen. Dat geldt voor zowel de mineralen en spoorelementen, als de giftige zware metalen. Nadat de haarcellen afsterven blijft de concentratie van de stoffen in de haarcel. Daarnaast kan uit de haartest je stofwisselingstype worden bepaald. 

Gezondheidsproblemen

Er zijn vele mensen die rond lopen met gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, spierpijn, allergieën of een energiegebrek. Zij krijgen voor deze chronische klachten vaak geen bevredigende diagnose. Meestal is het bloedonderzoek prima in orde en krijgt men de boodschap ‘met de klachten te leren leven’.

De haartest kan helpen bij het voorspellen van de belangrijkste ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Voor een goede diagnose en behandeling is het van groot belang om inzicht te hebben in de mineraal- en spoorelementhuishouding.

Mineralen in perspectief tot gedrag
Niet zelden komen deze klachten voort uit verschuivingen in de mineraal- en spoorelementhuishouding. Uit een verhoging of verlaging van een specifiek metaal kan zelfs de relatie tot gedrag worden gelegd. Het kan bijvoorbeeld aan de hoeveelheid zware metalen liggen als je geïrriteerd, hyperactief, energiek, agressief, wispelturig, depressief of teruggetrokken bent.

Earth Matters biedt met behulp van de Haartest een heel gedetailleerd beeld van mineralen en zware metalen die in je lichaam aanwezig zijn. Met de uitslag van deze analyse kun je heel gericht aan de slag om de zware metalen uit je lichaam te verwijderen en de eventueel afwezige mineralen aan te vullen. Earth Matters levert met deze test standaard de zeer uitgebreide analyse waarop een individueel supplementen advies wordt gegeven.

  • Haartestkit: hierbij krijg je een weegschaaltje om de juiste hoeveelheid haar te wegen, een haartest envelop om het haarmonster in te doen, een gebruiksaanwijzing voor hoe en waar je het haar kunt knippen met een formulier voor je persoonsgegevens en een retourenvelop.

  • Het testresultatenrapport: dit is een geheel geïndividualiseerd rapport waarbij je inzicht krijgt in je stofwisselingstype, belasting van zware metalen en eventuele mineraaltekorten.

  • Voedingsadvies: er wordt advies gegeven welke voeding je kunt nemen of laten staan om je lichaam in balans te brengen.

  • Supplementen advies: er wordt advies gegeven over welke supplementen er in jouw specifieke situatie van dit moment het best gebruikt kunnen worden.

Nadat het haarmonster binnen is duurt het ongeveer 10 werkdagen voor je de uitslag binnen hebt. 

Nieuw bij Earth Matters Shop: De Haartest

Bron: Orongo.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik zoek niet, ik vind.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.