Resonantie en straling

Heling door harmonisatie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3269
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Straling en electrosmog, Earth Matters | diversen

Door pionierende innovatie heeft Meditech Europe een uniek productaanbod, vaak met onverwacht krachtige mogelijkheden die het leven van duizenden mensen al gezonder en optimaler heeft gemaaktBij Earth Matters zijn we daarom bijzonder verheugd jullie met deze producten kennis te laten maken.

Dagelijks worden er bij Meditech Europe hele bijzondere producten geproduceerd en verzameld. Van over de hele wereld wordt kennis, inzicht en ervaring saemngebracht om innovatieve gezondheidsproducten beschikbaar te maken. Door middel van deze producten zijn er de afgelopen decennia al duizenden mensen geholpen om de gezondheid te hervinden waar alle hoop verloren was. Maar ook om de leef- en werkomstandigheden zo te optimaliseren dat gezondheid zich weer kan uiten.

De oorsprong

Bij Meditech Europe heeft Hessel Hoornveld een groot aantal producten die zijn ontwikkeld mede dankzij het werk van George Lakhovsky. De theorie en ervaringen zijn erg fraai omschreven in het boek "The Secret of Life". Daarnaast waren Royal Raymond Rife, Hulda Clarck en Robert Beck ook inspiratiebronnen voor diverse producten. 
Hieronder staan een aantal prachtige innovaties die mensen kunnen helpen in het vinden van ontspanning in tijden van electro-stress. Zo hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een leven in harmonie.

The Secret of Life

Kosmische stralen en resonantie van levende wezens. Dit werk gaat over de studie van elektromagnetische golven, diep doordringende golven en oscillatie.

Inhoud: probleem van instinct of speciaal gevoel bij dieren; auto-elektrificatie in levende wezens; universele aard van straling in levende wezens; op straling in het algemeen en op elektromagnetische golven in het bijzonder; oscillatie en straling van cellen; modificaties in cellen en oscillerend onevenwicht; aard van stralingsenergie; zonnevlekken en kosmische straling in relatie tot gezondheid en leven; invloed van de aard van de bodem op kosmische velden in het veld; therapeutica van cellulaire oscillatie; oorsprong van het leven.

Ik bestel het boek graag

 

Polarizer Serie 7

De Polarizer Serie Seven is met z’n gestemde ringen, keramiek en violette kleur een mooi voorbeeld van hoe je met energie kunt spelen. De ringen zijn gestemde oscillerende antenneringen, of open spoelen, die in realtime kunnen ontvangen en weer uitzenden. In combinatie met de andere fijnstoffelijke energieën hebben ze een versterkende werking.
De Polarizer Serie Seven reageert al bij hele subtiele energieveranderingen, waardoor inductie ontstaat. Dit veld kan een krachtige verandering doen plaatsvinden en heeft vooral een polariserend en sterk energetisch effect. Zo creëer je ruimte voor nieuwe prikkels, balans, rust en warmte.

Meer info over de Polarizer Serie 7

 

 

Levensveld Polarizer

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals je huis en werkomgeving. Via het stopcontact wordt het signaal van de Levensveld Polarizer serie 3 versterkt zodat hij voldoende bereik heeft in grotere ruimtes.

Meer info over de Levensveld Polarizer

 

 

 

 

Personal Polarizer

De Personal Polarizer is een persoonlijk oscillatie en antennesysteem. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen met behulp van Lakhovsky-ringen die op de omgeving- informatie werken. Hierdoor ontstaat inductie en de ringen gaan resoneren. Een kristal versterkt de werking. Een onbegrensd breed gamma van golflengtes wordt geabsorbeerd en gei╠łnverteerd. Het resultaat is rust en balans.

Meer info over de Personal polarizer 

Video van uitvinder Hessel Hoornveld over de Personal Polarizer:

Levensveld Polarizer Antenne

De Levensveld Polarizer Antenne serie 3 is een op zichzelf staande polarizer die door middel van een gevoelige antenne de omgevingsstraling opvangt en via de ingebouwde Lakhovsky techniek omzet naar een harmonisch veld. In dit veld vinden biologische systemen hun natuurlijk resonantie en hervinden hun zelfgenezend vermogen.

Meer info over de Levensveld Polarizer Antenne

 

 

 

 

 

100% natuurlijke huidverzorging door de kracht van zilver

Je huid kun je zuiveren en verzorgen met de natuurzuivere producten van Julia’s Miracle. Deze serie producten bevat hoogwaardige ingrediënten en zijn geschikt voor elk huidtype. Je huid is het grootste orgaan en daarom is het belangrijk om natuurlijke en zuiverende producten te kiezen. Zo hou je je huid in topconditie. Onze colloïdaal zilver zalf (met goud) sluit daar overigens naadloos op aan.

Meer info over puur natuurlijke huidverzorgingsproducten

Bron: Earth Matters Shop


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zelf waar zijn in levendige lichtheid vol Echt Eigen Gedachten is ons hoogste wezensgoed en de enige bekrachtiging die wij in ons zogeheten dagelijks leven teveel en bijna altijd moeten missen. Dus aan met dat levensechte lach-licht-luchtige en speelse vuur, dwars door alle bruggenzwaarte heen.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.