Prijsvraag | Win een jaarabonnement Spiegelbeeld Magazine!

Spiegelbeeld_cover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2754
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen

(Earth Matters) Vanaf deze maand maak je elke maand kans op een jaarabonnement Spiegelbeeld Magazine! Dit bewustmakende maandblad inspireert mensen met artikelen en rubrieken die o.a. gaan over gezondheid, mens & maatschappij, spiritualiteit, natuur & milieu. Kortom, vele interessante onderwerpen die ook bij Earth Matters de revue passeren.

Vanaf volgende maand lees je ook onze rubriek 'Beste overheid' in Spiegelbeeld. Dit is een prachtig podium om ingediende Wob-verzoeken te publiceren over belangrijke zaken, waarvan wij vinden dat de Nederlandse burger recht heeft op openbaarheid van bestuur. Het eerste Wob-verzoek gaat over Geo-engineering en zal te lezen zijn in de maart-uitgave. Op onze beurt zullen wij regelmatig artikelen uit Spiegelbeeld delen, waarvan je hieronder al een gedeelte kunt lezen.

De prijsvraag
Win het jaarabonnement door ons het antwoord te sturen op deze vraag:

Welk bedrijf is volgens onderstaand artikel de grootste producent van Glyfosaat houdende producten in de wereld én onder welke merknaam worden deze verkocht?

(De prijsvraag is inmiddels gesloten)


“In 2025 zal waarschijnlijk de helft van de baby’s autistisch zijn”
(Spiegelbeeld) En dat zou het gevolg zijn van GMO-gewassen die aangepast zijn aan een onkruidverdelger. Die gedurfde uitspraak deed de Amerikaanse toxicoloog Dr. Stephanie Seneff, senior research scientist aan het bekende Massachusetts Institute of Technology (MIT), in de week voor Kerst tijdens een conferentie. Seneff is de auteur van 170 als deugdelijk erkende wetenschappelijke artikelen, schrijft Alliance for Natural Health. Haar wetenschappelijke credits maken dat we op zijn minst naar haar zouden moeten luisteren, lijkt het blad te willen zeggen.

Seneff uit haar zorgen over glyfosaat al geruime tijd en dringt nu door tot de grotere media. Daarmee zorgt ze voor nieuwe olie op het vuur. Omdat ze geen harde conclusies over de oorzakelijke relatie tussen glyfosaat en autisme aan haar onderzoek kan ontlenen, ontmoette ze in The Huffington Post al begin dit jaar felle kritiek vanwege de bad science die ze zou praktiseren. Ze zou moeten weten dat ze slechts met vermoedens werkt en dat ook moeten uitdrukken.
(Lees het volledige artikel in Spiegelbeeld Magazine)


spiegelbeeld magazine februari 2015Natuurlijk geven we het antwoord niet zomaar cadeau. De oplossing staat in het volledige artikel van de februari-uitgave. Stuur het antwoord naar [email protected], met als onderwerp 'Prijsvraag februari'. Vergeet niet je naam en adresgegevens erbij te vermelden. De zevende inzending wint de bewustmakende prijs! De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gehouden. Deelnemen kan tot en met zaterdag 21 februari 2015.
Veel succes!


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het leven begint pas echt als je vrij bent van angst.

Napoleon Hill, Amerikaans journalistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.