Lezing 13 april Voerendaal | Janet Ossebaard | Graancirkels - E.T. - Interventie?

Graancirkel

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8539
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Graancirkels, Media en agenda, Agenda

In deze nieuwe presentatie laat Janet Ossebaard (al 20 jr. graancirkelonderzoeker) de link zien tussen graancirkels en buitenaardsen. Een link die zij zelf lange tijd onwaarschijnlijk achtte, maar die zij door duidelijke communicaties in de graancirkels niet langer kon ontkennen.

Haar zoektocht naar onderbouwingen leidde haar naar bekentenissen van NASA, CIA, FBI, presidenten, piloten en zelfs astronauten. Ook in onze eigen geschiedenis ontdekte ze de duizenden jaren oude aanwezigheid van buitenaardse intelligenties, uitgebeeld in grotschilderingen over de hele wereld, opgetekend in oeroude hiërogliefen en geschriften en bevestigd door de meest onwaarschijnlijke archeologische vondsten.

Waar komen ze vandaan: Wat willen ze van ons? Waarom communicerenze met ons via graancirkels? Wat is hun boodschap voor de mensheid? Wat is de link met de eeuwenoude profetieën?

Vragen waar Janet in deze spannende presentatie antwoorden op geeft. 

Een zeer geestuitdagend verhaal waar nog lang over nagepraat zal worden!

Zondag 13 april 2014 van 13 – 16.30 uur (zaal open 11.30 uur)
In Cultureel Centrum ‘De Borenburg’, Furenthela 16 te Voerendaal
Bijdrage: € 15,-- Aanmelden: [email protected]

Drs. Janet Ossebaard (1966) van oorsprong communicatie consultant, is ruim 20 jaar graancirkelonderzoeker. Ze heeft veel veldwerk verricht en co-produceerde 5 documentaires over het graancirkelfenomeen. Ze schreef boeken erover, won de Frontier Award voor haar bijdrage aan de grenswetenschappen in Nederland (2002) en is voorzitter van de Graancirkel Werkgroep Nederlanden.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt je afvragen of de droom van hemel en grootsheid in ons graf op ons zou moeten wachten - of dat we die hier en nu en op aarde moeten neerzetten.

Ayn Rand, Amerikaans filosofeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.