1e Nederlandse cirkels in gras (29 januari 2014)

Graancirkel bij Roosendaal

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal

Gekoppelde categorieen
Graancirkels, (Grens)wetenschap

(Janet Ossebaard) Op woensdagavond 29 januari ervoer Robbert plotseling een heel onrustig gevoel. Hij voelde dat de Cirkelmakers zeer dichtbij waren en dat er iets stond te gebeuren. Robbert belde zijn vriend Roy Boschman die ongeveer een half uur later arriveerde.

Robbert vertelde dat hij in gedachten een formatie zag met drie cirkels die van groot naar klein liepen. Hij zag deze in een groot veld liggen met vrij hoog gras. Roy vroeg zich hardop af waar dit veld te vinden zou zijn. Vrijwel direct kreeg Robbert hier antwoord op: hij zag een straatnaamboord voor zijn geestesoog. (Moerstraatseweg Roosendaal).

De twee stapten in de auto en gingen op weg. Al gauw vonden ze het veld met het hoge gras. Robbert voelde duidelijk een buitenaardse aanwezigheid, hij moest hierbij sterk denken aan de Yahyels. (Deze waren al eens eerder bij hem doorgekomen, klik hier voor het artikel). Het was inmiddels rond 22.30 uur dat ze het hoge gras in liepen; na ongeveer 30 meter stonden ze in een formatie van - inderdaad - drie cirkels. De grootste bleek een doorsnede te hebben van 11 meter, de middelste 7 en de kleinste was 4 meter in doorsnee. Deze laatste was nauwelijks zichtbaar omdat het veld er erg 'warrig' bij lag.

Mocht er nog een eventuele boodschap doorkomen, dan volgt deze nog.

Dank jullie wel Robbert en Roy!
Alle foto's gemaakt door Roy Boschman.

Bron: circularsite.com


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.