12-03-2014 | De Otherworld en de weg ernaar toe | Lezing Bert Janssen | Groningen

UFO über einer Waldfläche

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:18285
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, ONE heart, (Grens)wetenschap, Buitenaards, Graancirkels, (Verborgen) nieuws, Bewustzijn

(ONE heart) De Otherworld klopt aan de deur. In Wiltshire, Engeland, waar ieder jaar minstens de helft van alle nieuwe graancirkels ter wereld worden gevonden, zijn grote energetische krachtplekken, zoals Avebury, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, Sanctuary, en Stonehenge. Bert Janssen heeft daar, net als zoveel andere mensen, ervaren hoe de Otherworld meer dan ooit onze dagelijkse wereld binnensijpelt.

Hij zal verhalen over de bijzondere ontmoetingen die hij had, en de wonderbaarlijke gebeurtenissen die zijn pad kruisten. De Otherworld dringt zich meer en meer aan ons op. Er is echter ook een omgekeerde weg. We kunnen zelf het initiatief nemen en deze Otherworld, die gevuld is met inspirerende wonderen en geestprikkelende synchroniciteiten, opzoeken en betreden.

Door alert te zijn en er voor open te staan, valt deze weg te bewandelen. De Otherworld is altijd al door de kieren naar binnen gekropen, maar klopt nu openlijk aan de deur, en het is aan ons open te doen .

Laat je meevoeren op de woelige baren van een intens meeslepend en soms ook verbijsterend verhaal over wonderlijke gebeurtenissen en bijzondere ontmoetingen.

  • Over Silbury Hill en Solsbury Hill.
  • Over Koning Arthur, de Graal en Merlijn.
  • Over krachtplekken en Kathedralen.
  • Over Boodschappers en wat ze te zeggen hebben.
  • Over graancirkels en magische ringen.
  • Over remote viewing, tracking en metatracking.
  • Over de Otherworld, en de weg ernaar toe!

Waarschuwing!

Na dit verhaal gehoord te hebben, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.


crop circle Windmill Hill - fuji rotation

Bert Janssen

De Otherworld en de weg ernaar toe

Woensdag 12 maart 2014


van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie:
Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree: € 10,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of

koop een kaartje via Orongo


Koop je kaartje bij Orongo

 


Over de sprieker:
Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend entertainer. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, oude krachtplaatsen en de Otherworld binnengestapt. Hij reist de hele Bert janssenwereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren, hetgeen heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Daarnaast schreef Bert Janssen vele artikelen en is hij de auteur van verschillende boeken, waaronder
‘The Hypnotic Power of Crop Circles’, ‘Dagboek van een Tijdreiziger’ en de mind-provoking thriller Sophia’s Ei. Een spannend en fascinerend op gnostische inzichten gebaseerd verhaal.

Bert Janssen is uitgegroeid tot één van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend entertainers van deze tijd, die telkens weer de meest onwaarschijnlijke dwarsverbanden weet bloot te leggen.

Zijn manier van presenteren en het explosieve materiaal dat hij presenteert, galmt vaak nog dagen en weken na. Het echoot door alle lagen van je zijn. Het overvalt je op stille momenten en laat je 's morgens wakker worden met frisse, nieuwe en volslagen ondenkbare geachte ideeën. Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zal een ieder zich niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

Bekijk ook de volgende websites:
www.BertJanssen.nl, www.CropCirclesandMore.comwww.MetaTracking.com


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Moed is: doodsbang zijn... en toch je paard zadelen.

John Wayne, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.