8e Graancirkelformatie bij Stadskanaal, Groningen

Graancirkel bij Stadskanaal

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal

Gekoppelde categorieen
Graancirkels, (Grens)wetenschap

(Janet Ossebaard) In de avond van 27 juli 2013 onweerde het hevig in Stadskanaal, provincie Groningen. Een van de bewoners van het flatgebouw aan de Onstweddeweg fotografeerde de dreigende lucht vanaf zijn balkon, niet wetende dat enkele uren later een schitterende graanformatie ontdekt zou worden op exact de plek van zijn foto (1e foto).

Mevrouw Immie Klunder ontdekte de formatie in de vroege ochtend van de 28e. Zoals te zien is op de foto's lagen de paden die naar de formatie lopen er dus al! Heel opmerkelijk. Wie was er door het veld gelopen voordat de formatie erin verscheen? Een mens? Een dier? Of is het deel (fase 1) van de formatie? Dit puzzelt mij bijzonder! 


 
Richard van Rijswijk bezocht de formatie en maakte de volgende prachtige foto's...  

De eigenaar van het veld (de heer Adams) heeft toestemming gegeven om de formatie te betreden. Hij verzoekt wel iedereen om via de traktorsporen te lopen en NIET door het staande graan. En wellicht ten overvloede: NIET roken in de formatie... Dank u wel, meneer Adams! Ik zit momenteel in Wiltshire dus ik kan de formatie niet zelf bezoeken en onderzoeken, maar aan de uitstekende foto's van Richard is meteen te zien dat deze formatie authentiek is. Deels gebroken, deels gebogen stengels (vaak breken de stengels als gevolg van de enorm hoge trilling van de energie waarmee de formaties worden gemaakt; deze is tegenwoordig veel hoger en dus intenser dan vroeger. Ik vermoed dat de hoge trilling het gevolg is van de trillingsverhoging van de aarde en haar bewoners zelf), een schitterende ligging van het graan, alles erop en eraan! :-) 

Heerlijk om te zien hoe de Cirkelmakers in Nederland stug doorgaan met hun creaties. Ik vermoed dat meneer Adams niet heel verbaasd heeft gekeken toen hij de formatie op zijn land aantrof. Hij heeft in het verleden (in 2000) in hetzelfde veld ook al formaties gehad. Stadskanaal blijkt een heuse hotspot te zijn! 

Alle foto's (behalve de bovenste 2) plus diagram gemaakt door Richard Rijswijk; dank je wel lieve Ries! :)
 

Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Courage is not the absence of fear, but rather the decision that something else is more important than fear.

Ambrose RedmoonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.