Nieuwe grasformatie met Ankh-teken in Nederland!

3e graancirkel in 2012 in Nederland met Ankh

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal

Gekoppelde categorieen
Graancirkels, (Grens)wetenschap

(Janet Ossebaard) Op 10 mei kreeg ik om 7.50 uur 's morgens een SMS van Roy Boschman: de derde formatie in Nederland is een feit! Wederom bij Bosschenhoofd, tegenover het vliegveld Seppe, een veldje verder dan de eerste formatie van dit jaar, en wederom in gras.
Ook dit maal voorvoelde Robbert van den Broeke de komst ervan en wist hij precies waar de formatie zou komen. 

De formatie bestaat uit 10 cirkels en een groot Ankh-teken. Heel bijzonder! Ankh-tekens zijn vaker verschenen in gewasformaties in het verleden, ik herinner me een prachtexemplaar in Engeland bij Silverstone in 1998 en meerdere exemplaren in Nederland, maar dit is een bijzonder mooie. Het gras is lang en er groeit van alles tussendoor: paardenbloemen, distels, zuring, en er waren vrij veel lieveheerstbeestjes en vliegen. Ik reed de twee uur er naar toe in stromende regen maar werd ter plekke getrakteerd op droog weer en zelfs af en toe zon! Hieronder ziet u de 10 verschillende cirkels, allemaal met hun eigen swirl. 

Diagram: Roy Boschman

 

 

 

  
 

 

 

 

  

De formatie ligt bezaaid met gebogen knopen waarvan sommige zelfs de eerste sporen van ontpoffing vertonen (de zgn. 'blown nodes'); dit betekent dat de energie die bij de totstandkoming van deze formatie gebruikt werd, bijzonder heftig is geweest. 

 

 

 

 

 

  

Toen de formatie ontstond kreeg Robbert 's nachts om 0.30 uur plotseling een visoen. Hij zag het veld bij vliegveld Seppe en hij zag de cirkels al in dit veld liggen. De cirkels gaven licht. Het was een prachtig gezicht. Ook het Ankh-teken zag hij er duidelijk bij. In het visioen zag hij een vrouw erboven zweven. De vrouw vormde met haar lichaam ook een Ankh, haar armen hield ze gespreid, horizontaal. Ze had haar ogen gesloten. Om haar hele lichaam was een prachtig licht. Vervolgens zag hij een reusachtige witte poes met prachtige heldere groene ogen. Ook om de poes heen was een prachtig licht. Robbert voelde zoveel liefde dat zijn ogen ervan gingen branden. Hij voelde Engelen energie en de energie die bij dieren hoort, evenals de aanzwezigheid van veel dieren. De energie was zo diep en zacht dat Robbert het herkende als afkomstig uit het Hiernamaals.
Vervolgens verdween het visioen, waarna Robbert samen met zijn huisgenoot Stan direct naar het veld zijn gereden. Al aan de rand van het veld voelde Robbert een enorme aanwezigheid. In de cirkels kreeg Robbert de volgende boodschap door: "De Ankh is het sybool van Eeuwigheid, van de Geestelijke Onvergankelijkheid. Op dit moment wordt in de wereld de Ankh in de mens geplaatst waardoor mensen nu meer gezamenlijk de Eeuwigheid, de Onvergankelijkheid mogen gaan voelen. Zowel mens als dier kan via de energie in deze grasformatie weer Onvoorwaardelijke Liefde beleven, de energie helpt om constructief met elkaar om te gaan vanuit liefde en vreugde, vanuit het open hart.
Ook deze formatie is weer zeer helend, hij schoont het lichaam op en zet belangrijke processen op gang". 

Dank jullie wel, Robbert en Roy, voor de melding! Wat een genot om dit mee te maken en de heerlijke, zachte, vrouwelijke energie op te mogen slokken samen met mijn trouwe viervoeter Claudy... 

 

Geplaatst door




Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Peace is not won by those who fiercely guard their differences, but by those who with open minds and hearts seek out connections.

-- Katherine Paterson











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.