De Wonderlijke Kracht en functie van heilige geometrie in deze tijd!

Hi-Fi Mystery School

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6848
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Hi-Fi Mystery School

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Graancirkels

(Hi-Fi Mystery School) In de geschiedenis, maar ook nu, zijn Heilig Geometrische patronen bij vele culturen, levenswijzen en religies een gegeven. Bijvoorbeeld bij Boeddhisten (in de vorm van mandala’s), Native Americans en Aboriginals.  Het Heilig Geometrische patroon dat in tempels en op andere Heilig plekken in de oude tijden het meeste voorkomt, kennen we als de “Flower of Life”, de moeder van alle Geometrische vormen. In de eeuwen na Christus komen Heilig Geometrische patronen vooral terug in kerken, moskeeën en op andere religieuze plekken. Hierover valt veel te vertellen maar aangezien ik (Jeroen van Meeteren) het over Heilige Geometrie in de huidige tijd wil hebben, sla ik het historische gedeelte even over.

Advertorial

In de afgelopen 25 jaar ontstonden er elke zomer vele graancirkels (pure Heilige Geometrie) in het zuiden van Engeland en in en rondom het gebied Wiltshire. Sindsdien is Heilige Geometrie weer meer populair geworden. In 2015 was ik op uitnodiging op een graancirkelcongres in Marlborough (UK) om de animatiefilm “22:The Light Codes” te promoten. Op dit congres kwam ook een boer uit deze streek (Wiltshire) aan het woord die vertelde dat ongeveer 99% van de boeren met graanvelden geen mensen meer tolereerden op hun land. Dit hadden ze gezamenlijk afgesproken. Meteen voelde ik dat dit geen toeval kon zijn. In een visioen kreeg ik te zien dat er vele geometrische patronen in andere landen zouden verschijnen. Met andere woorden: Zuid-Engeland zou niet meer het epicentrum voor graancirkels blijven!

Aangezien ik het graancirkelfenomeen al een aantal jaren niet echt meer op de voet volgde, ben ik op Internet gaan speuren naar graancirkelformaties in andere landen. Tot mijn verbazing bleek in datzelfde jaar (2015) een explosie van graancirkelformaties in landen als Duitsland, Italië, Rusland en Zuid-Amerika te zijn geweest. Sinds 2015 is het aantal formaties in andere landen alleen maar toegenomen, waardoor het dus voor steeds meer mensen mogelijk is geworden om een graancirkel te bezoeken. 

Ook zie ik een toename van mensen die geometrische patronen doorkrijgen en deze op allerlei manieren uitbeelden. Vooral bij “nieuwetijdskinderen”. Aangezien veel Heilige Geometrische patronen frequenties kunnen verhogen en positieve coderingen voor ons (onder)bewustzijn bevatten, wordt Heilige Geometrie steeds belangrijker voor de evolutie van ons bewustzijn. Het stimuleert de zielsgroei waardoor je meer je oorspronkelijke zelf kunt worden en zijn. Het wordt niet voor niets “De Taal van het Licht” genoemd!

Deze patronen/coderingen kun je naar mijn waarheid het beste integreren door er fysiek in te zitten. Als je bekend bent met graancirkels dan kun je zien dat meer dan de helft in een soort van 3D / holografisch geheel is afgebeeld. Dit geeft min of meer al aan dat Heilige Geometrie letterlijk om je heen het meest krachtig zal werken. De ervaring in een Heilig Geometrisch object, groot of klein, is natuurlijk niet nieuw. Het meest bekende voorbeeld hiervan is wel “De Grote Piramide van Gizeh”. Ook zijn er de afgelopen decennia zeer krachtige, kleinere Heilig Geometrische objecten gemaakt waar je in kunt vertoeven. De meest krachtigen die ik tot nu toe heb ervaren, zijn die van de “Buddha Maitreya Retreat Centre” in Glastonbury. Over de man hierachter is in ’93 ook de Hollywoodfilm “Little Buddha” gemaakt. Een aanrader!

Ik zie het helemaal om je heen ervaren van bepaalde Heilig Geometrische patronen als de ultieme manier van integratie van de positieve coderingen. Samen met het team van The Hi-Fi Mystery School hebben we eindelijk een manier gevonden om dit zo te kunnen beleven, namelijk via Virtual Reality! Je kunt nu in de nieuwe Hi-Fi Mystery School Gallery; “The Vision Room” nieuwe, unieke Heilige Geometrische vormen, die ik telepathisch doorgekregen heb, in een virtuele werkelijkheid ervaren.


“The Vision Room” is zoals gezegd een ervaringsruimte waarin je o.a. een Virtual Reality-sessie kunt beleven. Bij deze sessie krijg je een hypermoderne bril op waarmee je in super 3D helemaal om je heen kunt kijken. Het is alsof je in een oneindige ruimte zit waar jij het middelpunt van bent. Je waant je in een universum met unieke Heilig Geometrische objecten die bijvoorbeeld oneindig zijn. De geluiden, die volledig afgestemd zijn op de beelden en met een speciale hoofdtelefoon worden weergegeven, maken deze intense ervaring compleet. Hiermee worden de grenzen opgezocht van hoe je Heilige Geometrie in combinatie met geluid optimaal kunt ervaren! Deze Virtual Reality-animatie is de opvolger van de succesvolle animatiefilm ”22:The Light Codes” van The Hi-Fi Mystery School. Deze film is in Ultra HD
te zien in de mini-bioscoop.

De film heeft niet alleen een Engelse filmprijs gewonnen maar is ook opgepikt door “Beyond Words Publishing”, één van de grootste esoterische uitgeverijen van Amerika en bekend van commerciëlere films, als “The Secret”. “22:The Light Codes” is al meer dan een half jaar één van de “DVD Topsellers” van deze uitgeverij! 

Ken je de film nog niet, dan is hier een link naar de trailer: 
https://youtu.be/_3FYijiWuzI

Wat kun je nog meer ervaren in “The Vision Room”:

✧ Geometrische lichtobjecten
✧ Geometrische noviteiten op het gebied van lage frequentiezuivering
✧ en een grote collectie geometrische kunstwerken

Tot slot: Wat is er nou zo bijzonder aan de nieuwetijdse Heilige Geometrie?
Er werd al eerder genoemd dat het de zielsgroei stimuleert / uitlijnt maar dit is misschien een beetje te abstract en te vaag. De juiste Heilige Geometrie is ook een taal voor ons lichaam-/geestsysteem. Op microniveau is ons DNA, onze celstructuur en ons lichaamsvocht (zie de onderzoeken van professor Emoto) volgens Heilige Geometrische waarden gevormd. Daardoor herkent ons onderbewustzijn dit als het ware als een taal. Als de juiste geometrische taal geïntegreerd wordt met ons lichaam-/geestsysteem, kunnen er wonderen gebeuren!

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan “The Vision Room”. Het adres is: Veemkade 242 te Amsterdam.
Voor openingsdagen/-tijden en verdere informatie, zie: the-visionroom.com.

Webiste van de Hi-Fi Mystery School: hifimysteryschool.com

 

Bron: Hi-Fi Mystery School


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zolang je geen deining maakt lijkt het leven gemakkelijk. Dat betekent wel dat je jezelf veroordeelt tot machteloosheid, je bent al gestorven voor je dood bent.

Jeanne Moreau, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.