Lezing: Janet Ossebaard over Graancirkels - Buitenaardse Interventie, Contact & 2012 | 25 Januari 2012 | Groningen

Third Circle

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


In deze nieuwe presentatie laat ik de link zien tussen graancirkels en buitenaardsen. Een link die ik zelf lange tijd onwaarschijnlijk achtte, maar die ik door duidelijke communicaties in de graancirkels niet langer kon ontkennen. Mijn zoektocht naar onderbouwingen leidde me naar bekentenissen van NASA, de CIA, FBI, presidenten, piloten en zelfs astronauten.

Ook in onze eigen geschiedenis ontdekte ik de duizenden jaren oude aanwezigheid van buitenaardse intelligenties, uitgebeeld in grotschilderingen over de hele wereld, opgetekend in oeroude hierogliefen en geschriften, en bevestigd door de meest onwaarschijnlijke archeologische vondsten.

Waar komen ze vandaan? Wat willen ze van ons? Waarom communiceren ze met ons via graancirkels? Wat is hun boodschap voor de mensheid? Wat is de link met de eeuwenoude profetieen?

Vragen waar ik in deze spannende presentatie antwoorden op geef. Een zeer geestuitdagend verhaal waar nog lang over nagepraat zal worden!

Woensdag 25 Januari 2012

Locatie: Huis de Beurs | Aa Kerkhof ZZ 4 te Groningen

Aanvang: 19:30 uur

Entree: €10,-

Reserveringen: stuur een mail aan [email protected] (om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden te reserveren)

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van ONE heart en ontvang updates over nieuwe evenementen (dit is een andere nieuwsbrief dan die van Earth Matters).

Over Janet Ossebaard:

In 1994 raakte ik - door een bezoek aan een graancirkel bij Assen - in de ban van de graancirkels. Vanaf 1995 bracht ik al mijn zomermaanden door in Zuid-Engeland, de 'bakermat' van het fenomeen, waar ik de daar gevormde formaties bezocht en onderzocht. Ik bracht veel formaties in kaart (in Engeland, Nederland en Duitsland). Hierbij richtte ik me onder meer op het nemen van monsters t.b.v. biofysisch onderzoek, het nemen van overzichts- en detailfoto's, en het in kaart brengen van anomalieën: vreemde afwijkingen zoals de aanwezigheid van vreemde substanties, gebogen, verwrongen of afgerukte stengels en aren.

janet%202011.jpg

Bron: www.circularsite.com


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.