Lezersbrief: Sterrenmensen, wie zijn ze en waar komen ze vandaan?

startraveler

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:28858
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Sterrenkinderen

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Buitenaards, (Grens)wetenschap, Universum, Lezersbrieven

Het onderwerp Sterrenmensen blijft boeiend. Voor een grote groep mensen is het idee waarschijnlijk nog ongelooflijk en misschien ook wel een beetje eng maar toch beginnen steeds meer mensen te geloven dat een deel van onze aardse bevolking oorspronkelijk afkomstig is van elders uit het universum; de zogenaamde Sterrenmensen. Maar wie zijn ze en wat doen ze hier?

Missie

De Sterrenmensen zijn als mensen geïncarneerd op aarde. Ze zijn geboren als mens bij twee aardse ouders maar een deel van hun DNA is van buitenaardse oorsprong. Ze zijn hier als het ware op een missie. Lang geleden is er een oproep gedaan door de Galactische Federatie -een samenwerkingsverband van afgezanten van verschillende planeten- aan hoog ontwikkelde zielen in het universum om op Aarde te komen helpen. De mensen op Aarde hebben er namelijk een behoorlijke puinhoop van gemaakt. Er heerst oorlog, armoede, honger en het probleem van vervuiling is vele malen groter dan we denken. Een handjevol mensen heeft de macht over de rest van de wereld. Op onze Aarde is in principe voldoende eten voor iedereen, als we het maar met elkaar verdelen. Zolang een deel van de bevolking te veel neemt, komt een ander deel tekort. Kernenergie en kernwapens zijn een grote bedreiging voor onze planeet. Kijk wat er is gebeurd in Japan bij de Fukushima centrale. Als wij zo door gaan zullen we de planeet Aarde op een gegeven moment vernietigen en dat mag niet gebeuren.

Veel zielen van andere planeten hebben gehoor gegeven aan de oproep van de Galactische Federatie en zij zijn naar de Aarde gekomen om te helpen. Een kans die deze zielen graag wilden gebruiken want dit leven, in deze hectische periode, is een enorme leerschool. Het probleem is wel dat ook voor hen geldt, net als voor elk mens op aarde, dat zij de sluier van vergetelheid hebben meekregen bij de geboorte. De geïncarneerde ziel herinnert zich niets van de opdracht en de missie. Maar wat er in feite is gebeurd, is dat er eigenlijk een heel nieuw soort mens op Aarde is gekomen. Een mens die zich anders voelt, die anders denkt. Iemand die de wereld wil verbeteren, die een totaal andere kijk heeft op systemen en processen. Dat is bijvoorbeeld dat kind wat het niet eerlijk vind dat hij zoveel speelgoed op zijn verjaardag krijgt omdat hij weet dat er in Afrika kinderen zijn die niets hebben. Een kind die er niets aan vind op school omdat hij alles in 1 keer begrijpt en daarom vindt dat hij wel iets anders kan gaan doen. Zo’n kind krijgt dan vaak ten onrechte het etiketje adhd of autistisch of iets dergelijks opgeplakt omdat het anders is dan andere kinderen. Ook volwassen sterrenmensen lopen vaak tegen het probleem aan dat ze zich anders voelen dan anderen, dat ze er niet bijhoren. Ze willen niet meedoen met de massa maar weten ook niet hoe het anders moet. Ze zijn eigenlijk op zoek naar zichzelf maar weten niet in welke richting ze moeten zoeken. Deze kinderen en (jong)volwassenen hebben het niet altijd gemakkelijk. Ze voelen zich vaak niet op hun gemak in een menselijk lichaam, hebben er soms zelfs afkeer van. Maar omdat ze zijn vergeten wie ze zijn, verzetten ze zich tegen deze gevoelens omdat ze toch mee willen doen met de massa. In extreme gevallen kan dit leiden tot gedragsstoornissen of depresiviteit.

Wake up!

Veel Sterrenmensen ervaren een moment van ontwaking, vaak ergens tussen de 20 en 30 jaar. In sommige gevallen gebeurt er iets speciaals of traumatisch waardoor ze op zoek gaan naar zichzelf. Ze worden ziek, krijgen een burn-out of een ongeluk of ze komen via een spiritueel pad tot de ontdekking wie ze werkelijk zijn. Sterrenmensen kunnen ook ontwaken door het zien van een ufo. Doordat ze geïnteresseerd raken in het fenomeen buitenaards leven komen ze langzamerhand tot de ontdekking dat ze zelf misschien wel meer connectie hebben met de sterren dan ze aanvankelijk dachten.

De meeste Sterrenmensen zijn creatief, veelzijdig, muzikaal en intelligent en vaak hoogsensititef. Vaak hebben ze opvallende ogen met een bijzondere kleur. Ze hebben affiniteit met de sterren en planeten maar ook met de natuur en met name de zee. Ze kunnen gedurende hun jeugd en ook als volwassene een gevoel van heimee hebben. Een gevoel van “ik wil naar huis”.

Het kan beter

De missie van de Sterrenmensen is om het bewustzijn op Aarde te verhogen. Veel bedrijven en instellingen krijgen nu bijvoorbeeld een nieuwe directeur die het anders doet, die anders denkt. Veel Sterrenmensen hebben, al dan niet bewust, een positie ingenomen die uiteindelijk van belang is in het grote geheel. Een positie die belangrijk is om de grote verandering op Aarde tot stand te brengen. Of het nu bij de krant, de TV, in de politiek, de muziek of in het onderwijs is, overal zie je mensen opstaan die zeggen: “Het kan beter!”

Vrije wil

Mensen vragen zich vaak af waarom het op deze manier is gegaan. Waarom zijn ze als mens geboren? Waarom zijn ze niet gewoon met een ruimteschip gekomen om dingen te veranderen? Reden voor deze manier van incarneren -en daarmee integreren- is de wet van Vrije Wil die wij op Aarde hebben. Lang, lang geleden is afgesproken dat niemand van buiten de Aarde zich mag bemoeien met de mensen op Aarde. Wij maken onze eigen keuzes. Maar nu de Aarde in gevaar is moet er wel hulp komen om te voorkomen dat zij vernietigd zal worden. Aangezien de mensen op Aarde er nog niet aan toe waren dat er ruimteschepen zouden landen met hulptroepen is gekozen voor deze manier. Jarenlang is de mens enerzijds bang gemaakt voor boosaardige aliens, mede dankzij de filmindustrie, en anderzijds wordt ons voorgespiegeld dat er geen buitenaards leven mogelijk is elders in het universum, anders hadden ze dit al lang kunnen aantonen met hun moderne apparatuur. Bedenk maar eens hoe onze technologie zich de afgelopen decennia razendsnel heeft ontwikkeld van de eerste telefoon tot het multifunctionele mobieltje dat we tegenwoordig hebben. Als je in die lijn verder denkt dan is het niet zo moeilijk om je voor te stellen dat er buiten ons zonnestelsel nog andere zonnestelsels zijn waar men al wel heeft uitgevonden hoe je tijd en afstand eenvoudig kunt overbruggen.

Waar komen ze vandaan?

De Sterrenmensen zijn afkomstig van vele planeten. De bekendste zijn: Sirius, de Pleiaden, Andromeda, Venus en Arcturus. Ontwaakte Sterrenmensen zijn in staat om contact te onderhouden met hun thuisbasis. Ze doen dit op telepathische wijze. Maar niet iedereen wil of durft dat aan. Van vrijwel alle planeten zijn gechannelde boodschappen beschikbaar. Een van de bekendste is het regelmatige bericht van Salusa van Sirius, o.a. te lezen op Niburu. Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Het wachten is op disclosure; de openbare bekendmaking van het bestaan van buitenaards leven. Onze regering, en de regeringen van andere landen zijn al lang bekend met het feit dat wij niet alleen zijn. Hopelijk komt daar zeer binnenkort verandering in. Vanaf dat moment zullen de sterrenmensen misschien ook aan de slag moeten. Ze kunnen hun kennis delen en helpen om ervoor te zorgen dat anderen niet in paniek raken. Uiteindelijk zal er ook openlijk contact met anderen uit het universum kunnen plaatsvinden.

Ingestuurd door: Sterrenkinderen


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Totale volmaaktheid ontstaat pas wanneer we het gevoel hebben dat onze volmaaktheid niet volmaakt is zolang de rest van de mensheid onvolmaakt blijft.

Sri Chinmoy, Indiaas yogiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.