Boek: Eenoog in het land van de blinden... De herontdekking van aether

Human Eye

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16207
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:UFO wijzer

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Universum, (Verborgen) nieuws, Geheime genootschappen, Vrije-energie, Vrije energie

(UFO wijzer) Loop niet mee met de massa jongen! Volg de stem van je hart en stel dogma’s altijd ter discussie…!’

Citaat boek Eenoog (blz. 19)

De goedgelovige wereld

Hoe komt het toch dat wij als gehele wereldbevolking zo goedgelovig zijn als het gaat om vrije en schone energie? We zijn goedgelovig omdat we de gevestigde orde geloven die ons vertelt dat vrije energie niet kan bestaan omdat er een paar natuurwetten in de weg zitten. Dat alle grote uitvinders van die vrije en schone energie beweren dat ze deze natuurwetten beslist geen geweld aandoen, maar dat hun vorm van energie juist volkomen in overeenstemming met deze wetten is, dat wordt ons er door de gevestigde orde met sluwe opzet niet bij verteld.

Het boek Eenoog

Een grote bekende op het gebied van Vrije Energie is de Oostenrijker Viktor Schauberger en het boek Eenoog beschrijft zijn leven en uitvindingen en de – door de tegenstanders met opzet gecreëerde - tegenslagen die daarvan het gevolg waren. Het boek ging vergezeld van de opmerking: “Het leest als een Dan Brown!” Nu wordt dat van 80% van de nieuwe boeken op de markt gezegd, maar in dit geval is het waar, het leest als een meesterlijk geschreven roman. Al zou je de moraal van het verhaal niet willen geloven, dan nog is het het lezen meer dan waard. De schrijver noemt Schauberger in het boek Kijkberger en dat zal ik vanaf nu in deze boekbespreking ook doen.


Boek EENOOG 425 blz. 29,90 euro

De diepe broekzakken

boekHet boek laat je ter inleiding haarfijn in de keuken kijken van de politieke en bancaire wereld en hoe de kapitalistische leiders daarin oorlogen weten te starten enkel en alleen om het eigen vermogen naar een nieuw en duizelingwekkend niveau op te krikken. Mannen van de soort als Rothschild, Rockefeller, Morgan, en vele andere voormannen van bekende puisant rijke families, die ons, het volk, naar het front dwingen om daar als kanonnenvlees te fungeren in een strijd die alleen gaat om het winnen van meer dollars, bestemd voor de diepe zakken in de broeken van de mannen met bovengenoemde namen. De tactiek gebruikt in begin 1900 om de Eerste Wereldoorlog te ‘rechtvaardigen’ was in principe al eeuwen oud en je proeft hetzelfde scenario dat daarna weer wordt gebruikt voor de Tweede Wereldoorlog en voor de oorlogen waarvan 9/11 de aanleiding is. Het zijn de ‘diepe zakken’ die profiteren van de ellende en de dood van het volk en het zijn dezelfde eigenaren van die diepe zakken die bang zijn voor Vrije Energie, omdat als dat doorbreekt, de grote geldstromen richting deze zakken, afkomstig van dure en vervuilende energie, zullen stoppen en de winst naar het volk, de natuur en het milieu zou gaan.

Viktor Schauberger

Viktor Kijkberger is van jongs af aan in de natuur geïnteresseerd, gefascineerd is wellicht een betere omschrijving, hij kan urenlang naar het stromen van het water in beken en rivieren kijken. Zijn vader, ook een boswachter, wil hem naar de bosbouwhogeschool in wenen sturen om daar voor bosbouwkundig ingenieur te studeren, maar het antwoord van Viktor is telkens weer: “Vader, ik wil niet studeren! Ik wil de natuur met eigen ogen blijven zien, niet met een wetenschappelijke. Laat me gewoon boswachter worden, net als jij!”

Als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt moet Viktor Kijkberger in het leger en vecht in de loopgraven een smerige, door de elite haarfijn uitgekiende oorlog uit en raakt uiteindelijk gewond en gaat terug naar het bos. Daar ontdekt hij ‘het geheim van de forel’ en helpt hij de noodlijdende houtindustrie aan perfect werkende waterbanen die het hout vanuit het bos naar de zagerijen brengen. De houtbanen werken op een principe waar water onder bepaalde condities over beschikt en dat principe begrijpt alleen Kijkberger vanwege zijn lange bestudering van de natuur.

Lees de rest van het artikel door hier te klikken of via onderstaande bron

EENOOG IN HET LAND VAN DE BLINDEN
De herontdekking van aether
Naar het leven van Viktor Schauberger
Geschreven door: R. Guépin
425 bladzijden
29,90 euro
ISBN 9789 0780 7027 6
Uitgeverij: Frontier Publishing

Tekst achterflap

Bestellen:
www.frontierpublishing.nl

Lees ook het artikel over Viktor Schauberger dat is geschreven door de auteur van het boek Eenoog, Reinout Guépin:
www.ufowijzer.nl

Bron:

www.ufowijzer.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je begint pas te leven wanneer je kunt uitstijgen boven de enge beperkingen van je individualistische belangen om de belangen van de hele mensheid te dienen.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.